• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag gesloten!

0342 786991

Houten poorten & dubbele tuindeuren

Ook voor een houten poort of dubbele tuindeuren bent u bij tuinafscheiding.nl aan het juiste adres. Naast ons ruime assortiment tuinhout, waar u zelf mee aan de slag kunt, hebben wij ook diverse mogelijkheden voor dubbele tuindeuren in ons assortiment. Zo stelt u zelf uw houten poort samen.

Heeft u vragen of specifieke wensen voor een dubbele tuinpoort? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

24 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

24 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Houten poort in diverse afmetingen

Een houten poort maken kunt u eenvoudig weg doen door gebruik te maken van dubbele tuindeuren. Wij hebben tuindeuren in verschillende afmetingen beschikbaar die u kunt combineren voor een dubbele tuinpoort. Dit zijn deuren met een ijzeren deurframe, wat zorgt voor goede stevigheid. Door de afmetingen zelf te kiezen kunt u een houten poort maken variërend van 160 cm tot wel 400 cm breed.  Een voorbeeld: een tuindeur van 100 cm en tuindeur van 150 cm breed zorgen samen voor een houten poort van 250 cm breed. U kunt natuurlijk ook kiezen voor dubbele tuindeuren van elk dezelfde breedte. Zo kiest u zelf de stijl van uw houten poort.
Als u dat wenst, kunnen wij houten poorten alvast compleet voor u opbouwen met ingebouwd RVS cilinderslot en eventuele steunwielen. Neem voor informatie hierover gerust contact met ons op.

Bent u op zoek naar een specifieke afmeting voor uw houten poort, neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier. Als u de afmetingen aan ons doorgeeft, maken wij een voorstel voor u.

Dubbele tuindeuren Bankirai

Naast de tuindeuren met ijzeren deurframe hebben wij ook fraaie dubbele tuindeuren van Bankirai voor u. De dichte variant is geschikt als houten tuinpoort voor het afsluiten van uw tuin of oprit en direct creëren van privacy. Voor een houten tuinpoort met wat meer open uitstraling hebben wij de dubbele tuindeuren met trellis. Dit is een open deel aan de bovenkant van de tuindeur, waardoor er een klein beetje inkijk is. Ook deze Bankirai dubbele tuindeuren zijn erg geschikt als stijlvolle afsluiting van uw oprijlaan.

De dubbele tuindeuren van Bankirai leveren wij inclusief hang- en sluitwerk. Om de houten poort te plaatsen heeft u dan nog wel palen nodig. Wij adviseren u Bankirai palen van 11 x 11 cm of 12 x 12 cm te gebruiken. U vindt deze producten onder de categorie hardhouten palen.Tuinafscheiding.nl is dealer van o.a. Hillhout, Woodvision, Tuindeco, Mobilane, Betafence, Dekker hout, Elephant, Carpentier