• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786991
Enkele & dubbele poorten

Enkele & dubbele poorten

De Belmonte poort is een mooie en duurzame hardhouten poort met een exclusieve uitstraling door de diepe, warme kleur. Gemiddeld gaat deze poort 25 jaar mee. In ons assortiment vindt u zowel enkele als dubbele Belmonte poorten in verschillende afmetingen. 

De kleur van hardhout vergrijst door weersinvloeden. Dit heeft geen invloed op de kwaliteit van het hout, maar wellicht wilt u liever de warme kleur behouden. U kunt dan uw Belmonte poort behandelen met speciale Bankirai olie.

Soorten hardhouten poorten

Op Tuinafscheiding.nl vindt u diverse hardhouten Belmonte poorten. Er zijn verschillende modellen: volledig dichte hardhouten poorten of hardhouten poorten met een trellis bovenin. Een trellis is een houten rasterwerk aan de bovenkant van de Belmonte poort. Beide modellen hebben een luxe uitstraling en zijn heel geschikt als toegangspoort voor uw tuin. Bovendien is de dubbele poort een mooie afsluiting van uw oprit.

Bijbehorende producten hardhouten tuinpoort Belmonte

Om een hardhouten poort stevig neer te zetten, raden wij u aan om ook hardhouten palen te gebruiken. U kunt deze ook bij ons bestellen. In ons assortiment vindt u hardhouten palen met een rechte bovenkant, maar ook hardhouten palen met een diamantkop. Deze laatste benadrukt de exclusieve uitstraling. Om te zorgen voor extra stevigheid kunt u ook een steunpiket bestellen. Hiermee voorkomt u dat de Belmonte poort gaat doorhangen. U kunt ook gebruikmaken van een loopwiel. Dit is ideaal om uw hardhouten poort op een makkelijke en soepel manier de openen.


Heeft u vragen over de hardhouten Belmonte poort? Neem dan gerust contact met ons op!