• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag gesloten!

0342 786991

Tuindeur toog hardhout

Zoekt u een toog tuindeur met lange levensduur van gemiddeld 20 tot 25 jaar, dan is de tuindeur van hardhout een goede keuze. Onze tuinpoorten van hardhout zijn gemaakt van robuust en FSC goedgekeurd hardhout. De toogvorm zorgt voor een mooie ronde lijn aan de bovenkant. Een tuindeur van hardhout is bovendien erg onderhoudsvriendelijk. Wij hebben ook rechte hardhouten tuindeuren.

Kleur tuinpoort hardhout

De warme, roodachtige kleur van het hardhout kunt u goed beschermen door het te behandelen met bankirai-olie. Hiermee voorkomt u vergrijzing van uw tuindeur van hardhout. Door de olie is nog wel de houttekening van de tuindeur zichtbaar, wat erg mooi is.

Tuindeur hardhout modellen

Tuinafscheiding.nl heeft verschillende modellen tuinpoorten van hardhout. Wij hebben tuindeuren met horizontale en verticale planken. Daarnaast heeft u keuze uit modellen met een houten of stalen frame. Het stalen frame kunnen wij ook los aan u leveren, u kunt deze dan geheel naar eigen wens verticaal betimmeren.
Wanneer een tuindeur hardhout standaard is voorzien van hang-en sluitwerk, dan vermelden we dit  expliciet bij het product.


Tuinafscheiding.nl is dealer van o.a. Hillhout, Woodvision, Tuindeco, Mobilane, Betafence, Dekker hout, Elephant, Carpentier


Lees ook ons blog over zelf een tuindeur of tuinpoort maken.