• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Composiet tuindeur

Op Tuinafscheiding.nl vindt u niet alleen composiet tuinschermen maar ook bijpassende composiet tuindeuren. Composiet is zeer duurzaam en nagenoeg onderhoudsvrij. Wat uitstraling betreft is er genoeg keuze in composiet tuindeuren: van natuurgetrouwe planken met houtnerf tot designdeuren met zwarte planken en aluminium tussenliggers. Aan u de keuze!

Soorten composiet tuindeuren

In ons assortiment vindt u verschillende modellen composiet tuindeuren die passen bij de verschillende modellen composiet tuinschermen die u op onze site vindt. Zo zijn er tuindeuren met horizontale composiet planken en een houtnerf, maar u kunt bij ons ook terecht voor de composiet tuindeuren van Elephant met verticale planken en aluminium tussenliggers.

Als de tuindeur inclusief hang- en sluitwerk geleverd wordt, dan staat dit expliciet vermeld bij het product.

Materiaal composiet tuindeuren

Composiet is een combinatie van houtvezel en kunststofvezel. Dat maakt dat het erg sterk is en toch ook een natuurlijke uitstraling heeft. Maar het grootste voordeel is dat er nagenoeg geen onderhoud nodig is. Het enige dat u nodig heeft, is water om de deur mee schoon te maken als deze vies is.