• Scherpe prijzen
  • Snel geleverd
  • Achteraf betalen
Winkelwagen (0)

De specialist in Hout Beton Schutting,
Douglas hout en Tuinafscheidingen

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786991

Tuindeur recht geimpregneerd

Op tuinafscheiding.nl vindt u een groot assortiment rechte tuindeuren van geïmpregneerd hout. Deze passen mooi bij een schutting van rechte tuinschermen van geïmpregneerd hout, maar u kunt deze tuindeuren natuurlijk ook met andere soorten tuinschermen combineren. Hieronder vindt u verschillende modellen in verschillende soorten geïmpregneerd hout. Bijvoorbeeld een tuindeur geimpregneerd met verticale of horizontale planken, maar ook tuindeuren met gaas of rabatplanken.

Heeft u vragen over de tuindeuren of zoekt u een specifieke afmeting? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.


29 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

29 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Tuindeur geïmpregneerd met ijzeren deurframe


Een groot deel van onze tuindeuren heeft een ijzeren deurframe. Uniek is dat wij deze deuren altijd leveren inclusief een eindplank waar u een slot in kunt monteren én een stootlat, waar de deur tegenaan valt bij het sluiten ervan. Daarnaast zitten er bij onze tuindeur met ijzeren frame altijd verstelbare hengen. Dit is handig om te voorkomen dat een deur gaat hangen of gaat klemmen omdat het hout uitzet in de winter. U kunt met de hengen de deur gemakkelijk aanpassen om ervoor te zorgen dat deze goed blijft functioneren.

Als u dat wilt, kunnen wij voor een meerprijs ook een RVS cilinderslot voor u inbouwen bij een tuindeur met ijzeren frame.  Zodra u de deur bestelt, kunt u direct aangeven of u dit wilt.

Wij leveren de tuindeur in verschillende hoogtematen:

  • Tuindeur geïmpregneerd met ijzeren deurframe hoogte 100 cm
  • Tuindeur geïmpregneerd met ijzeren deurframe hoogte 180 cm
  • Tuindeur geïmpregneerd met ijzeren deurframe hoogte 200 cm

Rechte tuindeur geïmpregneerd hout

Naast tuindeuren met ijzeren frame heeft tuinafscheiding.nl ook tuindeuren met een houten frame. Ook bij deze deuren kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen. Rechte planken, horizontale planken of een kozijn van geïmpregneerd hout met alleen gaas, u vindt het hier allemaal.

Voor de bevestiging van de volledig houten tuindeuren heeft u nog wel duimhengen nodig. U kunt deze en ander hang- en sluitwerk voor tuindeuren vinden in de categorie Ijzerwaren en onderhoud.


Tuinafscheiding.nl is dealer van o.a. Hillhout, Woodvision, Tuindeco, Mobilane, Betafence, Dekker hout, Elephant, Carpentier