• Professioneel advies
 • Grote voorraad
 • Montage mogelijk
0

Tuindeur geimpregneerd hout

Op tuinafscheiding.nl vindt u een groot assortiment tuindeuren van geïmpregneerd hout, bruin geïmpregneerd hout en zwart gespoten grenenhout. Om het u wat gemakkelijker te maken, vindt u op deze pagina een aantal filtermogelijkheden. Zo krijgt u precies de tuindeuren te zien die aan uw wensen voldoen.

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 61

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 61

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
per pagina
Stel een Aflopende Directie in

De rechte geïmpregneerde tuindeuren passen mooi bij rechte tuinschermen van geïmpregneerd hout, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een combinatie met een ander soort tuinscherm. U vindt bij Tuinafscheiding.nl verschillende modellen, zoals deuren met horizontale of verticale planken en modellen met een houten of stalen frame.

Heeft u vragen over de tuindeuren of zoekt u een specifieke afmeting? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Tuindeur geïmpregneerd met ijzeren deurframe

Een groot deel van onze tuindeuren heeft een verzinkt ijzeren deurframe. Uniek is dat wij deze deuren altijd leveren inclusief een eindplank waar u een slot in kunt monteren én een stootlat, waar de deur tegenaan valt bij het sluiten ervan. Daarnaast zitten er bij onze tuindeur met ijzeren frame altijd verstelbare hengen. Dit is handig om te voorkomen dat een deur gaat hangen of gaat klemmen omdat het hout uitzet in de winter. U kunt met de hengen de deur gemakkelijk aanpassen om ervoor te zorgen dat deze goed blijft functioneren.

Als u dat wilt, kunnen wij voor een meerprijs ook een RVS cilinderslot voor u inbouwen bij een tuindeur met ijzeren frame.  Zodra u de deur bestelt, kunt u direct aangeven of u dit wilt. Bovendien kunnen wij de deur dan ook direct maken voor de juiste draairichting: links of rechts. Uitleg hierover staat per product vermeld in de tekst.

Wij leveren de tuindeur in verschillende hoogtematen:

 • Tuindeur geïmpregneerd met ijzeren deurframe hoogte 100 cm
 • Tuindeur geïmpregneerd met ijzeren deurframe hoogte 180 cm
 • Tuindeur geïmpregneerd met ijzeren deurframe hoogte 200 cm

Rechte tuindeur geïmpregneerd hout

Naast tuindeuren met ijzeren frame heeft tuinafscheiding.nl ook tuindeuren met een houten frame. Ook bij deze deuren kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen. Rechte planken, horizontale planken, houten frame of stalen frame, u vindt het hier allemaal.

Voor de bevestiging van de volledig houten tuindeuren heeft u nog wel duimhengen nodig. U kunt deze en ander hang- en sluitwerk voor tuindeuren vinden in de categorie IJzerwaren en onderhoud.

Lees ook ons blog over zelf een tuindeur of tuinpoort maken.