• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786991

Tuindeur recht hardhout

Tuinafscheiding.nl heeft rechte hardhouten tuindeuren in verschillende soorten. Met horizontaal of verticaal bevestigde planken.
Daarnaast kunnen wij veel hardhouten rechte tuinpoorten ook als dubbele tuindeur leveren.

Een deel van ons assortiment bestaat uit hardhouten tuindeuren met stalen frame. De combinatie hardhout en het stalen frame zorgen voor een duurzame en sterke tuindeur. Wij hebben de tuindeuren met stalen frame ook in combinatie met andere houtsoorten zoals: geïmpregneerde tuindeuren met stalen frame en Douglas houten tuindeuren met stalen frame.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.


24 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

24 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Stalen frame hardhouten tuindeur

Wilt u een stevige en duurzame hardhouten tuindeur, dan is een tuindeur met stalen frame en hardhouten planken een goede keuze. Een stalen frame tuindeur leveren wij altijd met een eindplank waarin u een slot kunt monteren én een stootlat waar de deur tegenaan valt als u deze sluit. Als u dat wilt, kunnen wij voor u een RVS cilinderslot in de tuindeur monteren. Als u een tuindeur met stalen frame bestelt, kunt u voor deze optie kiezen.

Een hardhouten tuindeur met stalen frame wordt altijd geleverd inclusief verstelbare hengen. Hierdoor kunt u de deur altijd zo verstellen dat deze niet gaat doorhangen of klemmen als het hout gaat uitzetten in de winter.

Afmetingen
Wij hebben de rechte hardhouten tuindeur in twee standaard hoogtematen:

  • Stalen frame tuindeur hoogte 180 cm
  • Stalen frame tuindeur hoogte 195 cm


Zoekt u een hardhouten tuindeur met exclusieve uitstraling? Dan kunt u kiezen voor een stalen frame tuindeur waarvan het frame zwart gecoat is. Zo heeft u de duurzame uitstraling van hardhout en de exclusieve uitstraling van het zwarte tuindeur frame.
Wilt u de tuinpoort zelf aanpassen aan de door u gewenste breedte en hoogte, dan adviseren wij u het stalen deurframe te gebruiken voor zowel een rechte tuindeur als een tuindeur met toog.

Lees ook ons blog over zelf een tuindeur of tuinpoort maken.