close2
Selectie verfijnen
Prijs
tot

Tuingaas

Tuingaas is praktisch als tuinafscheiding, maar kan ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Bijvoorbeeld als ondergrond voor een klimplant zodat deze tegen een muur aan kan groeien. In ons assortiment vindt u verschillende soorten tuingaas, zoals Pantanetgaas en Topfence gaas, schapengaas en kippengaas.

Filteren
close2

4 producten

Filteren
close2

4 producten

Soorten tuingaas

Bij tuingaas denkt u misschien meteen aan groen gaas, maar tuingaas is ook vaak in verzinkt of zwart verkrijgbaar. Daarnaast hebben wij in ons assortiment verschillende afmetingen.

Op Tuinafscheiding.nl vindt u een ruim assortiment Bekaert Betafence tuingaas. Dit merk staat voor tuingaas van hoge kwaliteit. U kunt kiezen voor groen gaas of antraciet gaas en verschillende hoogtes. Daarnaast hebben wij tuingaas in diverse soorten, waarbij de ene soort steviger is dan de andere. Voor een reguliere afrastering om uw tuin is bijvoorbeeld Topfence light tuingaas een prima keuze. Wilt u liever een steviger soort gaas, dan raden we u Pantanet Protect aan.

Stevigheid tuingaas

Betafence heeft een stevigheidsindex om aan te geven hoe stevig de verschillende soorten tuingaas zijn:

  • Pantanet Garden - Stevigheidsindex 60
  • Pantanet Family - Stevigheidsindex 100
  • Pantanet Protect – Stevigheidsindex 120

Afrastering met tuingaas plaatsen

Het gaas zit op een rol van 10 of 25 meter en u kunt bij ons uiteraard ook alle bevestigingsmaterialen direct bestellen. U heeft dan in één keer alles in huis en kunt direct aan de slag met het plaatsen van uw tuingaas.

Kippengaas en schapengaas

Naast tuingaas van Betafence voor een afrastering, hebben wij ook andere soorten tuingaas. Bijvoorbeeld volièregaas in groen en verzinkte kleur. Heeft u kippen dan is ons zeskantgaas oftewel kippengaas heel geschikt. Dit speciale tuingaas heeft een hele smalle maaswijdte waardoor het een goede bescherming is voor uw kippen.
Heeft u schapen, dan kunt u bij ons ook terecht voor schapengaas. Dit is zwaar verzinkt tuingaas wat extra stevig is en ervoor zorgt dat de schapen niet weglopen.