• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag gesloten!

0342 786991

Onbehandeld steigerhout

Ook voor steigerhout bent u bij Tuinafscheiding.nl aan het juiste adres! 

Wat is steigerhout?

Steigerhout is geen echte houtsoort. Vaak wordt er vurenhout mee bedoeld of gerecycled hout uit de bouw. Steigerhout is populair vanwege de robuuste en verweerde look. Vaak is de kleur vergrijsd, maar brownwash of whitewash steigerhout is ook verkrijgbaar net als losse blikken greywash, brownwash of whitewash om zelf uw steigerhout een verweerde look te geven.

1 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

1 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

U kunt bij ons voorbewerkt steigerhout kopen. Deze steigerhouten planken hebben wij al voorzien van een mooi verweerde kleur: brownwash, greywash of whitewash. Zo kunt u meteen aan de slag met uw project van steigerhout. Bijvoorbeeld een mooie steigerhouten tuinafscheiding. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden, dus u kunt helemaal zelf bepalen wat u gaat maken. Waarom een steigerhout tafel of bank kopen als je die ook zelf kunt maken? Een kwestie van eenvoudig online steigerhout kopen, eventueel met de juiste bevestigingsmaterialen en aan de slag!

Heeft u al steigerhout, maar heeft het nog niet de juiste look? Dan kunt u bij ons ook de brownwash, greywash en whitewash los bestellen. Dit is een buitenbeits op waterbasis wat het hout meteen goed beschermd voor buitengebruik en aantasting door UV-licht voorkomt.

Lees ook ons blog over steigerhout behandelen.