• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786991

Douglas tuinschermen

Zoekt u een mooi en duurzaam tuinscherm? Bekijk dan eens ons assortiment douglas tuinschermen! U heeft er 10 tot 15 jaar plezier van en er is keuze uit verschillende modellen.

Zweeds rabat douglas tuinscherm

Een bijzonder douglas tuinscherm in ons assortiment is het model met Zweedse rabatplanken. De Zweeds rabat schutting wordt steeds populairder en met dit kant en klare Zweeds rabat tuinscherm zet u nu eenvoudig en snel zo’n mooie schutting neer!

Gaaspaneel met douglas rand

Naast de tuinschermen met douglas planken hebben wij ook gaaspanelen met een rand van douglashout. Dit zorgt voor extra stevigheid en ziet er fraai uit. De kleur van het hout vergrijst langzamerhand wat mooi combineert met groene klimplanten.

Douglas schutting plaatsen

Wilt u een douglas schutting plaatsen, dan kunt u kiezen voor douglas palen of hardhouten palen. Maar de douglas tuinschermen zijn ook mooi te combineren met betonpalen en onderplaten. Bovendien wordt het hierdoor een extra stevige schutting. Bekijk alle mogelijkheden voor een hout beton schutting en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Twijfelt u over het plaatsen van een schutting? Lees dan eens onze blogs over een zelf een schutting plaatsen of een schutting laten plaatsen.

Onderhoud douglas tuinscherm

Een tuinscherm van douglashout heeft in principe geen onderhoud nodig. Het hout heeft van nature een warme, roze-achtige kleur die door weersinvloeden verkleurt naar zilvergrijs. Dit heeft geen invloed op de levensduur van het hout, maar benadrukt de natuurlijke uitstraling van het tuinscherm. Toch liever de originele kleur behouden? Dan kunt u het douglas hout behandelen met HK lazuur douglas.

Wilt u zelf aan de slag met douglashout? Bekijk dan ook onze andere producten:

Douglas palen

Douglas balken
Douglas planken 
Zweeds rabat Douglas

Douglas rabatdelen
Douglas vellingdelen
Douglas tuindeuren
Douglas ramen en deuren
Douglas rabatschutting

Inspiratie opdoen? Bekijk dan ook eens ons stappenplan Douglas overkapping maken.