• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag gesloten!

0342 786991

Betongaas

Tuinschermen van gaas kunt u eenvoudig zelf maken met ons betongaas. Gaaspanelen zijn een goede constructie voor bijvoorbeeld klimplanten, maar u kunt het betongaas ook gebruiken om een natuurlijke mat, zoals wilgenmat of heidemat aan vast te maken. Hiermee is het betongaas meteen geheel bedekt en heeft u dus direct privacy in uw tuin.

11 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

11 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Er zijn verschillende gaasformaten verkrijgbaar en in de materialen geroest, gegalvaniseerd en zwart betongaas. Geroest gaas heeft een robuuste uitstraling en gegalvaniseerd betongaas is wat moderner en zal bovendien niet roesten. Heel stijlvol is ons gaaspaneel van zwart betongaas. De donkere kleur is erg stijlvol en vormt een mooie achtergrond voor kleurrijke klimplanten.

U kunt bij ons ook terecht voor onderstaande soorten tuinschermen:

 

Wilt u zelf een tuinscherm maken voor uw tuinafscheiding? Bekijk dan ons assortiment tuinhout met diverse soorten hout zoals Douglas hout.

Schutting laten plaatsen of zelf plaatsen

Wij kunnen ook de plaatsing van uw schutting voor u regelen. Lees er meer over in ons blog over schutting laten plaatsen of ga voor een offerte naar de pagina hout beton schutting inclusief plaatsing. Wilt u zelf aan de slag? Lees dan ons blog over zelf een schutting plaatsen.