• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786991

Gaasscherm geïmpregneerd en douglas rand

Deze gaasschermen met houten rand zijn voorzien van gegalvaniseerd gaas. Het galvaniseren zorgt ervoor dat het gaas niet kan roesten en verlengt zo de levensduur. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar met randen in verschillende breedtes. 

Gaasschermen met houten rand zijn ideaal om klimplanten tegenaan te laten groeien. De houten rand zorgt meteen al voor een natuurlijke uitstraling die nog meer benadrukt wordt als het gaas begroeid raakt.

5 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

U kunt deze gaasschermen met houten rand mooi combineren met dichte tuinschermen van geïmpregneerd hout, maar ook met andere soorten tuinschermen. Natuurlijk kunt u ook een volledige tuinafscheiding bouwen met de gaasschermen. Om een tuinafscheiding optisch mooi af te laten lopen, is er ook een afbouwscherm verkrijgbaar waarbij een deel van de rand schuin afloopt.

U kunt bij ons ook terecht voor onderstaande soorten tuinschermen:

 

Wilt u zelf een tuinscherm maken voor uw tuinafscheiding? Bekijk dan ons assortiment tuinhout met diverse soorten hout zoals Douglas hout.

Schutting laten plaatsen of zelf plaatsen

Wij kunnen ook de plaatsing van uw schutting voor u regelen. Lees er meer over in ons blog over schutting laten plaatsen of ga voor een offerte naar de pagina hout beton schutting inclusief plaatsing. Wilt u zelf aan de slag? Lees dan ons blog over zelf een schutting plaatsen.