• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
Winkelwagen (0)

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 12:00 uur!

0342 786991

Hardhouten tuinscherm toog

Vindt u een recht tuinscherm wat te strak, dan is een tuinscherm met toog een goed alternatief. Deze tuinschermen geven door de halfronde bovenkant net een wat meer vriendelijke uitstraling aan uw tuinafscheiding. Uiteraard vindt u op tuinafscheiding.nl ook een ruim assortiment hardhouten tuinschermen met toog. 

Hardhout is een zeer duurzame houtsoort die 20 tot 25 jaar meegaat. Daarnaast heeft het hout in principe geen onderhoud nodig. Voor het behoud van de warme kleur raden wij u aan om de tuinschermen te behandelen met Bankirai olie. Het voordeel van deze olie is ook dat de houttekening van de planken beter zichtbaar is, wat een mooi natuurlijk effect heeft. Als u het hardhouten tuinscherm met toog niet behandelt met olie, zal het hout vergrijzen. Dit heeft geen invloed op de levensduur van het materiaal.

Er zijn verschillende soorten hardhouten tuinschermen met toog verkrijgbaar. Er zijn diverse afmetingen mogelijk. Daarnaast zijn er modellen met horizontale planken en modellen met verticale planken. De horizontale planken zorgen ervoor dat uw tuin er groter uitziet. Verder zijn er ook modellen met een zogenaamde trellis erin. Dit is een open deel in het hardhouten tuinscherm wat een mooie afwisseling vormt met het dichte gedeelte van het tuinscherm. U kunt ook kiezen voor een volledig trellisscherm: dit hardhouten tuinscherm met toog is niet zichtdicht, maar u kunt er bijvoorbeeld planten tegenaan laten groeien. Dat geeft een mooie, natuurlijke uitstraling en past goed bij een groene tuin.

U ziet het: er is veel keuze. Heeft u nog vragen over een hardhouten tuinscherm met toog? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Bekijk ook onze andere tuinschermen:

 

Wilt u zelf een tuinscherm maken voor uw tuinafscheiding? Bekijk dan ons assortiment tuinhout met diverse soorten hout zoals Douglas hout.

Schutting laten plaatsen of zelf plaatsen

Wij kunnen ook de plaatsing van uw schutting voor u regelen. Lees er meer over in ons blog over schutting laten plaatsen of ga voor een offerte naar de pagina hout beton schutting inclusief plaatsing. Wilt u zelf aan de slag? Lees dan ons blog over zelf een schutting plaatsen.