• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag gesloten!

0342 786991

Hardhouten tuinschermen

Duurzaam en warm van kleur: hardhouten tuinschermen zijn een mooie aanvulling op uw tuin. Het hardhout is heel duurzaam en gaat gemiddeld 20 tot 25 jaar mee. Op Tuinafscheiding kunt u kiezen uit vele soorten en maten.

Onze hardhouten tuinschermen met planken zijn verkrijgbaar met horizontale of verticale planken. Maar ook een hardhouten kader met gaaswerk is mogelijk. Of wat dacht u van de combinatie van Wicker en hardhout. 

Hieronder vindt u alle mogelijkheden. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we beantwoorden graag uw vragen.

23 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

23 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Doorkijk hardhouten tuinscherm 

Onze rechte en toog tuinschermen van hardhout zijn er zowel in open als volledig zichtdichte varianten verkrijgbaar. Gaat u voor een gaaspaneel dan heeft u uiteraard veel inkijk in uw tuin, maar het is ook mogelijk om hier klimplanten tegenaan te laten groeien. De combinatie van groen en hardhout is erg mooi. Bovendien heeft u dan na verloop van tijd alsnog een zichtdichte tuinafscheiding. Maar u kunt bij ons ook terecht voor hardhouten tuinschermen met planken die volledig zichtdicht zijn. Hiermee creëert u direct privacy en kunt u dus meteen genieten van de rust in uw tuin.

Een bijzonder zichtdicht hardhouten tuinscherm is het scherm met wicker erin verwerkt. Wicker is het materiaal wat ook veel gebruikt wordt om tuinmeubelen van de maken. De fijne structuur doet aan riet denken en heeft een vriendelijke en natuurlijke uitstraling.

Bekijk ook onze andere soorten tuinschermen:

 

Wilt u zelf een tuinscherm maken voor uw tuinafscheiding? Bekijk dan ons assortiment tuinhout met diverse soorten hout zoals Douglas hout.

Schutting laten plaatsen of zelf plaatsen

Wij kunnen ook de plaatsing van uw schutting voor u regelen. Lees er meer over in ons blog over schutting laten plaatsen of ga voor een offerte naar de pagina hout beton schutting inclusief plaatsing. Wilt u zelf aan de slag? Lees dan ons blog over zelf een schutting plaatsen.