• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag gesloten!

0342 786991

Gaasmat hardhouten kader

Een stijlvolle manier om klimplanten te ondersteunen is met een gaasmat met hardhouten kader. Het hardhout heeft een warme en natuurlijke uitstraling die mooi combineert met het groen van de klimplanten. Maar u kunt de gaasmat met hardhouten kader ook gebruiken voor de bevestiging van rietmatten, wilgenmatten of bamboematten.

2 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Heeft u kleurrijke klimplanten? Dan is onze gaasmat met zwart gaas een aanrader. Door het donkere gaas komt de kleur van uw planten nog mooier tot zijn recht. Om het geheel helemaal af te maken, vindt u in ons assortiment vindt u ook een bijpassende gaasdeur met hardhouten rand.

U kunt bij ons ook terecht voor onderstaande soorten tuinschermen:

 

Wilt u zelf een tuinscherm maken voor uw tuinafscheiding? Bekijk dan ons assortiment tuinhout met diverse soorten hout zoals Douglas hout.

Schutting laten plaatsen of zelf plaatsen

Wij kunnen ook de plaatsing van uw schutting voor u regelen. Lees er meer over in ons blog over schutting laten plaatsen of ga voor een offerte naar de pagina hout beton schutting inclusief plaatsing. Wilt u zelf aan de slag? Lees dan ons blog over zelf een schutting plaatsen.