• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786991

Trellis hardhout

Een trellis van hardhout is een duurzame tuinafscheiding. U kunt een volledige tuinafscheiding neerzetten met hardhouten trellisen. Maar ook als afwisseling met dichte hardhouten tuinschermen vormt het een mooie combinatie. Of denkt u eens aan een hardhouten trellis boven een betonnen bloembak. De trellis is namelijk ook heel geschikt om klimplanten tegenaan te laten groeien. Voor die toepassing kunt u een trellis ook aan een stenen muur bevestigen, bijvoorbeeld om een mooie klimroos tegenaan te laten groeien.

3 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

De trellis van hardhout is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor een rechthoekig scherm of een scherm met toogvorm. Daarnaast hebben wij modellen met rechte lamellen, diagonale lamellen of alleen horizontale lamellen. Iedere variant heeft zo zijn eigen unieke uitstraling.

Een trellis van hardhout zal onder invloed van het weer vergrijzen. Als u dit wil voorkomen, kunt u het hout behandelen met speciale bankirai olie. Naast trellissen van hardhout hebben wij ook gaasmatten met een hardhouten kader.

U kunt bij ons ook terecht voor onderstaande soorten tuinschermen:

 

Wilt u zelf een tuinscherm maken voor uw tuinafscheiding? Bekijk dan ons assortiment tuinhout met diverse soorten hout zoals Douglas hout.

Schutting laten plaatsen of zelf plaatsen

Wij kunnen ook de plaatsing van uw schutting voor u regelen. Lees er meer over in ons blog over schutting laten plaatsen of ga voor een offerte naar de pagina hout beton schutting inclusief plaatsing. Wilt u zelf aan de slag? Lees dan ons blog over zelf een schutting plaatsen.