• Scherpe prijzen
  • Snel geleverd
  • Achteraf betalen
Winkelwagen (0)

De specialist in Hout Beton Schutting,
Douglas hout en Tuinafscheidingen

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 12:00 uur!

0342 786991

Tuinscherm geimpregneerd toog

In ons ruime assortiment tuinschermen vindt u ook geimpregneerde tuinschermen met toogvorm. De halfronde bovenkant van deze schermen zorgt voor een vriendelijke uitstraling. Een tuinafscheiding van tuinschermen met toogvorm zorgt voor een mooie glooiende lijn. Maar u kunt de tuinschermen met toog natuurlijk ook afwisselen met rechte geimpregneerde tuinschermen. Of wat dacht u van de combinatie met gaaspanelen of trellisschermen?

Hieronder vindt u ons ruime assortiment geimpregneerde tuinschermen met toog. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag!

De geimpregneerde tuinschermen met toog zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor horizontale of verticale planken. Wat uitstraling betreft hebben wij, naast de blank geimpregneerde tuinschermen ook bruin geimpregneerde tuinschermen in ons assortiment.

Zichtdichtheid geimpregneerde tuinschermen toog

Houdt u van veel privacy in de tuin? Dan zijn er een aantal schermen verkrijgbaar die geen doorkijk hebben en dus zichtdicht zijn. Met een tuinafscheiding van deze geimpregneerde tuinschermen met toog zorgt u dus direct voor privacy in uw tuin.

Naast de zichtdichte schermen hebben wij schermen met een gemiddelde doorkijk. Deze zijn niet volledig zichtdicht, maar wel grotendeels. Als u een open karakter van de tuinafscheiding juist belangrijk vindt, zijn er ook schermen met een trellis bovenaan het tuinscherm.

U kunt bij ons ook terecht voor onderstaande soorten tuinschermen:

 

Wilt u zelf een tuinscherm maken voor uw tuinafscheiding? Bekijk dan ons assortiment tuinhout met diverse soorten hout zoals Douglas hout.