• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
Winkelwagen (0)

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786991

Veelgestelde vragen

Hier vindt u antwoord op vragen die wij vaak van klanten krijgen. Staat uw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Komen jullie ook inmeten op locatie?
Het is voor ons logistiek helaas niet mogelijk om de tuinafscheiding te komen inmeten bij u thuis. Maar onze ervaring leert dat dit ook eigenlijk niet nodig is. Wij nemen altijd voldoende aan materiaal mee. Twijfelt u aan uw inschatting of heeft u hier vragen over? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag!

Wat zijn de bezorgkosten?
Wij bezorgen in heel Nederland en België. Bekijk hier de bezorgkosten voor uw regio.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?
Wij bezorgen in principe binnen 10 werkdagen. Doorgaans gebeurt dit sneller, maar dat is afhankelijk van onze voorraad en de geplande routes.
Het kan zijn dat de levertijd van een bepaald artikel langer is, dit staat dan specifiek aangegeven bij het artikel. Mocht het voorkomen dat wij niet binnen 10 werkdagen kunnen leveren, dan nemen wij contact met u op.
Wilt u de exacte levertijd van een bepaald product weten? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?
Na uw bestelling ontvangt u van ons per e-mail bericht over de bezorgdatum. U kunt helaas niet zelf een afleverdatum kiezen, omdat wij vaste routes rijden door Nederland. Als u bestelt, kunt u wel in het veld voor opmerkingen een voorkeur aangeven. Als het mogelijk is zullen wij proberen om hier rekening mee te houden.

Hoe laat wordt mijn bestelling geleverd?
Wij kunnen helaas geen tijdstip aangeven waarop uw bestelling geleverd wordt, omdat wij met verschillende externe vervoerders werken. Het is niet noodzakelijk dat u thuis bent. Als u er niet bent, kunt u bijvoorbeeld met een briefje aan de chauffeur laten weten waar de bestelling neergezet kan worden.

Is het ook mogelijk een schutting te laten plaatsen?
Het is mogelijk een bij ons bestelde schutting ook via ons te laten plaatsen.
Stel dat u een mooie schutting bij ons hebt gezien, maar het niet ziet zitten om deze zelf te plaatsen, dan kunt u dat ook via ons laten doen. Wilt u de kosten voor uw situatie weten.
Stuur ons dan een e-mail met daarin de type schutting. De lengte van de schutting, en in welke woonplaats deze gemonteerd moet worden. U ontvangt dan geheel vrijblijven een offerte van ons.