• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
Winkelwagen (0)

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 12:00 uur!

0342 786991

Zakelijke klant worden?

Bent u hovenier of aannemer? Dan kunt u zakelijke klant worden bij Van den Top Tuinhout.

Voordelen voor zakelijke klanten
U kunt rekenen op een uitgebreid assortiment, extra scherpe prijzen en snelle levertijden. Bestellingen bezorgen wij in heel Nederland met eigen vervoer en indien gewenst ook op de werkplek. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling op te halen bij onze vestiging in Barneveld. Wij zorgen er dan voor dat de bestelling klaarstaat en u direct weer verder kunt.

Naast het grote assortiment tuinafscheidingen, vlonderplanken, tuinhout en houtbouwmaterialen, kunt u ook rekenen op professionele medewerkers die graag advies geven over de producten, zodat u ook uw klant goed kunt informeren. En als u thuis bezig bent met een offerte, dan kunt u als zakelijke klant via een speciaal portal inloggen op de website, waar u direct de juiste prijzen te zien krijgt. Bovendien is er een vast aanspreekpunt voor zakelijke klanten binnen ons verkoopteam.

Meer informatie
Voor meer informatie over onze voordelen voor zakelijke klanten kunt u contact opnemen met onze verkoopadviseur zakelijk: Eric van de Kamp via telefoonnummer 0342 – 786994.

Bent u al zakelijke klant bij ons? Dan kunt u hier inloggen.