• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag gesloten!

0342 786991

Houtbeton schutting incl. plaatsen

Op zoek naar een nieuwe schutting, die door vakmensen geplaatst wordt? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij plaatsen de nieuwe houtbeton schutting, vaak al binnen een aantal weken! 

Een hout-beton schutting is de laatste tijd erg in opmars. Dat is ook niet gek! Een houtbeton schutting is erg duurzaam, aangezien het tuinscherm door het beton niet direct in aanraking komt met de grond en daardoor vocht er niet in kan trekken. Op deze manier gaat de schutting langer mee.

Op deze pagina kunt u direct een offerte aanvragen voor houtbeton schuttingen inclusief plaatsing. Wilt u een prijs ontvangen voor meerdere typen? Ook dat is mogelijk! Je kunt hieronder eenvoudig meerdere types aanvinken, dan zorgen wij ervoor dat u hier een offerte voor ontvangt. 

Hieronder is het complete assortiment houtbetonschuttingen te vinden. Op deze pagina vind je alleen de antraciet betonpalen, maar alle schermen zijn ook verkrijgbaar met grijze betonplaten en palen. Klik op de afbeelding om deze te bekijken. Ook vind je op deze pagina meer informatie over de specifieke combinatie.

Let op: in verband met extreme drukte is onze reactietijd gemiddeld 5 werkdagen. Onze excuses voor dit ongemak. 

Onderstaande prijzen zijn houtbeton schuttingen inclusief plaatsing, maar exclusief 21% BTW en voorrijkosten (deze komen wél terug in de offerte). Dit aangezien we veel plaatsen voor hoveniers, bouwverenigingen en aannemers.


Toelichting

De hout beton schutting bieden wij aan voor een scherpe meterprijs inclusief plaatsing. Bovenstaande prijzen zijn inclusief plaatsing, maar exclusief BTW en voorrijkosten. Dit aangezien we veel plaatsen voor hoveniers, bouwverenigingen en aannemers.

Situatieschets of foto’s

Graag ontvangen we een situatieschets of foto’s, zodat wij direct een goed beeld hebben van de tuin. Ook kunnen we er op die manier beter voor zorgen dat uw nieuwe schutting perfect bij uw tuin past!


Eventuele opties bij een hout beton schutting

Er zijn een aantal opties bij een houtbeton schutting die niet standaard zijn. Wilt u dat we dit meenemen in de prijs? Laat het dan in het ‘opmerkingen’ veld weten.

- Betonpalen verstevigen met betonmortel € 6 p/m
- RVS L-beslag € 2,25 p/m
- Dubbele betonplaten € 16 p/m
- Afdeklat geïmpregneerd € 5 p/m
- Afdeklat hardhout € 9 p/m
- Afdeklat douglas € 7 p/m
- Afdeklat zwart grenen €7 p/m

Uw gegevens

/
meter
? Om een goede offerte te kunnen maken, willen we graag van u weten hoeveel meter uw tuinafscheiding moet worden. Aan de hand daarvan kunnen wij berekenen hoeveel materiaal er nodig is voor de hout beton schutting van uw keuze. In het veld ‘Geschatte aantal meters’ kunt u het aantal meters invullen. Het is niet erg als dit iets afwijkt. Onze ervaring leert dat wij in de meeste gevallen voldoende materiaal bij ons hebben om de schutting te kunnen plaatsen.