• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag gesloten!

0342 786991

Aanbieding & uitlopend

Tuinafscheiding.nl biedt u altijd scherpe prijzen, maar wij hebben ook altijd tuinschermen in de aanbieding. Deze goedkope tuinschermen zijn van goede kwaliteit, maar kunnen wij u, dankzij ons grote inkoop volume, aanbieden voor een nog scherpere prijs dan u van ons gewend bent.

8 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

8 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Diverse tuinschermen aanbieding

U vindt hier goedkope tuinschermen die weinig doorkijk hebben. Zo creëert u dus voordelig meteen privacy in uw tuin. Wat houtsoort betreft is er ook keuze uit verschillende de tuinschermen die in de aanbieding zijn. Er zijn tuinschermen van vurenhout, maar ook mooie hardhouten schuttingen nu voor een scherpe prijs verkrijgbaar. Een mooie kans om juist nu uw tuinafscheiding neer te zetten. Bijvoorbeeld met de mooie hardhouten Louvre trellis schermen, prachtige tuinschermen die deels lichtdoorlatend zijn. Dit geeft een speels effect in uw tuin.

Wilt u liever een tuinafscheiding zonder onderhoud? Ook dan hebben wij regelmatig de juiste tuinschermen aanbieding, namelijk de schermen van composiet. Dit materiaal is samengesteld uit kunststofvezel en houtvezel. Het ziet er daardoor uit als hout, maar door het kunststof is het niet gevoelig voor weersomstandigheden. Anders dan hout, zal een scherm van composiet dan ook niet vergrijzen. Is er geen speciale composiet tuinschermen aanbieding? Bekijk dan ons reguliere, scherp geprijsde assortiment composiet tuinschermen.

U kunt de tuinschermen uit de aanbieding eenvoudig online bestellen. Wij bezorgen snel en in heel Nederland tegen vaste bezorgkosten.

Schutting laten plaatsen of zelf plaatsen

Wij kunnen ook de plaatsing van uw schutting voor u regelen. Lees er meer over in ons blog over schutting laten plaatsen of ga voor een offerte naar de pagina hout beton schutting inclusief plaatsing. Wilt u zelf aan de slag? Lees dan ons blog over zelf een schutting plaatsen.