• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag gesloten!

0342 786991

Hardhouten palen

Palen van hardhout zijn heel duurzaam en geschikt voor veel verschillende doeleinden. Een schutting plaatsen met hardhouten palen zorgt voor een stevige constructie die lang meegaat. Maar ook voor het maken van bijvoorbeeld beschoeiing of een grondkering zijn hardhouten palen een goede keuze. Hieronder vindt u ons uitgebreide assortiment palen in diverse kopmaten en lengtes. Wilt u graag een andere lengte die niet op de site staat? Neem gerust even contact met ons op, vaak kunnen wij deze op verzoek alsnog leveren.

Onze hardhouten palen kunnen van verschillende hardhoutsoorten zijn. Wij kopen hardhout in op basis van beschikbaarheid om u een gunstige prijs te kunnen bieden. Voor sommige producten vinden we echter een specifieke hardhoutsoort het meest geschikt. Daarom staat er bij sommige producten wel een hardhoutsoort vermeld. Lees hieronder ook ons advies over welke hardhouten paal voor welke toepassing geschikt is.

11 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

11 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Op onze website vindt u hardhouten palen van Bankirai, Azobé en Angelim Vermelho. Deze soorten zijn alle drie erg duurzaam, maar er zitten kleine verschillen in hoe het hout zich ‘gedraagt’. Het kan voorkomen dat een hardhouten paal wat kromtrekt, maar die kans is bij Angelim Vermelho kleiner dan bij Azobé. Daarom adviseren wij vaak om bij het plaatsen van een schutting te kiezen voor schuttingpalen van Angelim Vermelho.

Assortiment hardhouten palen

U vindt op Tuinafscheiding.nl hardhouten palen in diverse afmetingen:

Onze palen van hardhout worden vaak gekozen als schuttingpaal. Hardhout kan van nature goed tegen vocht, waardoor het ook direct in de grond geplaats kan worden, zonder dat er extra bescherming nodig is. Vanwege die positieve eigenschap zijn hardhouten palen ook zeer geschikt om te gebruiken bij een grondkering in de tuin maken en beschoeiing plaatsen.

Wilt u hardhouten palen mooi afwerken dan hebben wij ook mooie paalornamenten in verschillende uitvoeringen waar u uit kunt kiezen.

Funderingspalen hardhout

Voor het maken van een stevige onderconstructie voor uw houten terras is het raadzaam om de onderliggers van het terras vast te zetten aan funderingspaaltjes van hardhout. Hiervoor zijn bijvoorbeeld de fijnbezaagde hardhouten palen heel geschikt.