close2
Filteren
Selectie verfijnen
Hoeveelheid privacy:
  1. Gemiddelde privacy 3 producten
  2. Volledige privacy 1 product
Gewenste afmeting (HxB):
  1. 93x180 cm 1 product
  2. 180x90 cm 3 producten
  3. 180x180 cm 2 producten
  4. 180/90x180 cm 1 product

Composiet tuinschermen

Mooi, duurzaam én onderhoudsvrij: composiet tuinschermen zijn misschien wel de meest ideale keuze voor een schutting! De combinatie van houtvezel en kunststofvezel maakt composiet zeer sterk en zorgt voor een gemiddelde levensduur van 20 jaar.

Filteren
close2

5 producten

Filteren
close2

5 producten

Wilt u graag een duurzame schutting, maar heeft u geen zin om tijd te besteden aan het onderhoud? Dan is een composiet tuinscherm de perfecte optie. Af en toe schoonmaken is voldoende om uw schutting in goede conditie te houden en ervan te genieten!

Soorten composiet tuinschermen

Vaak wordt gedacht dat composiet tuinschermen vooral passen bij moderne tuinen, maar dat is niet helemaal waar. In de afgelopen jaren zijn er veel verschillende kleuren composiet tuinschermen ontwikkeld, die zeker ook in een natuurlijke en groene tuin passen.

Voor de moderne smaak zijn er antraciet en grijze tuinschermen die mooi passen bij tuinen met veel steen. Houdt u van contrast dan zijn deze donkerkleurige schermen zeker ook mooi in een tuin met veel groen en beplanting. Maar er zijn ook composiet tuinschermen verkrijgbaar die een warmere kleur hebben en voorzien zijn van een houtnerf. Hierdoor zijn ze bijna niet te onderscheiden van echt hout. Kortom: voor ieder wat wils.

En houdt u van afwisseling in de tuin? Denk dan eens aan een combinatie van composiet tuinschermen en natuurlijke tuinafscheidingen zoals een kant en klaar haag of juist steenkorven met natuursteen.

Voordelen composiet tuinschermen

Naast de duurzaamheid heeft composiet nog meer voordelen ten opzichte van houten tuinschermen. Het splintert en splijt bijvoorbeeld niet. Een natuurlijke eigenschap van hout is dat er in de planken scheurtjes kunnen ontstaan. Dat gebeurt bij composiet niet, waardoor het er strakker uit blijft zien. Bovendien blijven deze tuinschermen van composiet ook mooi van kleur. Hout vergrijst door weersinvloeden, bij composiet kan de kleur na plaatsing binnen enkele weken heel iets lichter worden, maar daarna is de schutting voor de rest van de levensduur kleurvast.

Hout beton schutting met composiet tuinschermen

Composiet tuinschermen kunnen met verschillende soorten palen geplaatst worden. Voor een moderne uitstraling zijn de aluminium palen erg mooi. Maar wilt u een robuuste schutting, dan is beton ook aan te bevelen. Dit staat mooi en zorgt voor een stevige schutting die lang meegaat. Bekijk hier voorbeelden van hout beton schuttingen met composiet tuinschermen en vraag meteen een vrijblijvende offerte aan voor een hout beton schutting inclusief plaatsen.

Andere soorten tuinschermen

Wilt u toch liever echt hout? Dan kunt u bij ons ook terecht voor houten tuinschermen, zoals douglas tuinschermen en hardhouten tuinschermen. Daarnaast hebben wij ook Kokowall kokos tuinschermen, waaierschermen, trellis schermen en gaasmatten

Twijfelt u over uw keuze? Neem dan gerust contact op voor meer informatie en advies.