close2

Tuinhek

Welk tuinhek u ook zoekt, bij Tuinafscheiding.nl vindt u zeker een hek dat bij u past. In ons grote assortiment tuinhekjes en tuinpoortjes is keuze uit verschillende materiaalsoorten en afmetingen. Van natuurlijke houten tuinhekjes tot beton tuinhekken. En wat dacht u van een kastanjehek of een praktisch hekwerk van tuingaas? Aan u de keuze!

Kastanje hekwerk
Kastanje hekwerk
Bekijk categorie Bekijk
Tuinhekjes
Tuinhekjes
Bekijk categorie Bekijk
Tuinpoortje
Tuinpoortje
Bekijk categorie Bekijk
Tuinhek beslag
Tuinhek beslag
Bekijk categorie Bekijk

Tuinhekjes hout en hardhout

Het meest gekozen tuinhek is een houten tuinhekje. Door de natuurlijke uitstraling past het bij elke tuin en er is keuze uit verschillende houtsoorten en stijlen. De geïmpregneerde houten tuinhekjes hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding en zijn neutraal van kleur. Wilt u graag lang genieten van uw hek? Dan raden we u onze hardhouten tuinhekjes aan. Deze zijn duurzaam en hebben een mooie, warme kleur.

Een tuinhek van hardhout heeft vaak een wat luxere uitstraling door de donkere kleur. Bovendien zijn er verschillende modellen verkrijgbaar. Bijvoorbeeld een tuinhek met uitstekende latten, dit is een veel gezien basis model tuinhek. Maar bij een tuinhek van hardhout is een strakkere vormgeving vaak ook erg mooi. Zo hebben wij ook modellen met een kader om de planken heen, waardoor de uitstraling robuust is. Kortom ook voor een tuinhek van hardhout is er genoeg te kiezen!

Kastanje hekwerk

Houdt u van een landelijke stijl? Dan is kastanje hekwerk oftewel schapenhek echt iets voor u. Een mooi en duurzaam tuinhek dat bovendien geen onderhoud nodig heeft. Het kastanje hek wordt schapenhek genoemd, omdat het vaak te zien is in landelijke gebieden. Maar ook in duinen kom je het kastanje hek veel tegen. En het grote voordeel: kastanje is van nature zeer duurzaam én het heeft geen onderhoud nodig.

Tuinhek composiet

Een houten hek heeft vaak wel wat onderhoud nodig. Wilt u daar liever geen tijd aan kwijt zijn? Kies dan voor een tuinhek van composiet! Zeer duurzaam en onderhoudsvrij materiaal en in diverse kleuren verkrijgbaar, van modern grijs tot warm bruin waardoor het lijkt op echt hout.

Beton tuinhek

Een tuinhek van beton is ideaal en mooi. Het beton heeft geen onderhoud nodig en bovendien is de uitstraling stoer en robuust. Er zijn verschillende motieven mogelijk dus u kunt helemaal zelf bepalen hoe uw betonnen hek eruit komt te zien.

Tuingaas

Zoekt u een praktisch tuinhek? Dan kunt u bij ons ook terecht voor een ruim assortiment tuingaas, zoals pantanet gaas, maar ook kippengaas en schapengaas.

Tuinpoortje

Om uw tuinhek helemaal af met maken is een bijpassende tuinpoortje onmisbaar. Handig, omdat het uw tuin afsluit, maar ook mooi omdat het één geheel vormt. U vindt bij ons tuinpoortjes die passen bij het assortiment tuinhekjes. Maar een tuinhekpoort kan ook goed gecombineerd worden met een andere soort tuinafscheiding, zoals een hedera haag of tuinhek van beton.

Afmetingen tuinhek

Een tuinhek is vaak een lage tuinafscheiding. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een 40 cm hoge tuinafscheiding met een houten hekje, maar een 110 cm hoge tuinafscheiding is ook mogelijk. Wilt u liever een 180 cm hoge tuinafscheiding? Dan heeft u meer keuze als u kijkt bij ons assortiment tuinschermen. Toch liever een hek? Dan kunt u ons assortiment kastanje hekwerk bekijken. Een schapenhek is vaak ook leverbaar in een hoogte van 180 cm of hoger. En ook tuingaas kunt u bestellen in hoogtematen die hoger zijn dan 180 cm.

De lengte van uw tuinhek kunt u net zo lang maken als u zelf wilt. Houten tuinhekken bestelt u per hekje wat een lengte heeft van bijvoorbeeld 150 of 180 cm lang. Als u kiest voor een kastanje hek op rol dan heeft u meteen een tuinhek van bijvoorbeeld 500 cm lang.

Tuinhek beslag

Op zoek naar het juiste tuinhek beslag? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Van heksluitingen tot bevestigingsmateriaal in klassieke of moderne stijl.

Heeft u vragen over tuinhekken? Neem gerust even contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen!