• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag gesloten!

0342 786991

Heidematten

Met een heidemat schutting zet u echt iets moois neer. Het past goed in een groene of bosachtige tuin. In ons assortiment vindt u heidematten met een fijne structuur en heidematten met een grove structuur, zodat u zelf kunt kiezen wat bij uw stijl past.

8 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

8 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Een heidemat schutting is de natuurlijke tuinafscheiding bij uitstek. De heidewortels hebben een warme donkerbruine kleur en de onregelmatige structuur van de heidemat versterkt de natuurlijke uitstraling.

Fijne heidematten

De heidematten met een fijne structuur zijn gemaakt van jonge heidewortels. Dit zijn dunne stengels die op elkaar geweven zijn met dun ijzerdraad. U kunt deze matten het beste bevestigen aan een gaaspaneel of andere ondergrond zoals bijvoorbeeld een bestaande schutting. Deze fijne heidemat is heel geschikt om klimplanten tegenaan te laten groeien. U heeft dan wel direct privacy door het plaatsen van de mat, maar uiteindelijk vormt zich een volledig groene tuinafscheiding als de planten verder groeien.

Grove heidematten

Deze natuurlijke matten zijn gemaakt van grotere heidewortels en hebben een robuuste, onregelmatige structuur. Het plaatsen van een heidemat schutting zorgt ervoor dat u een tuinafscheiding heeft die nauwelijks opvalt, omdat dat deze opgaat in de groene omgeving van een tuin. Dankzij de donkerbruine kleur passen de matten ook goed bij een bosachtige tuin.

Ook de grove heidematten zijn een goede ondergrond voor klimplanten. Het groen en bruin versterkt de natuurlijke uitstraling van deze tuinafscheiding.

Heidematten op rol

Als u een heidemat koopt, dan wordt deze op rol geleverd. Hierdoor past de mat meestal goed in een auto en is dus makkelijk te vervoeren. Wij kunnen de heidematten natuurlijk ook bij u thuisbezorgen.

Heeft u vragen over heidematten of andere producten op onze site? U kunt ons altijd mailen of bellen, wij geven u graag advies. Bekijk hier onze contactgegevens.