close2
Filteren
Selectie verfijnen
Gewenste afmeting (HxB):
  1. 10x10 cm 2 producten

Betowood schutting

Bouw zelf eenvoudig uw hout beton schutting met het Betowood schutting systeem! Hieronder vindt u alle onderdelen die u nodig heeft om deze tuinafscheiding neer te zetten.

Filteren
close2

8 producten

Filteren
close2

8 producten

Betowood systeem

Het begint met de speciale sleufpalen, deze kunt u nog extra ondersteunen met speciale Betowood betonnen funderingstegels, zodat de palen niet verzakken. Daarna kiest u welk Betowood tuinscherm uw op wilt bouwen: vurenhout of douglashout. Het vurenhout heeft een natuurlijke lichte kleur en het douglashout een roze-achtige tint. Beide houtsoorten zullen na verloop van tijd mooi vergrijzen.

Als u het Betowood tuinscherm bestelt, ontvangt u een pakket met het benodigde aantal houten rabatplanken en een bijpassende afdeklat. Voordat u deze planken gaat plaatsen adviseren wij u om eerst een Betowood onderplaat te plaatsen. Hiermee voorkomt u dat het hout in contact komt met de grond en kan er geen vocht intrekken. Het hout gaat daardoor langer mee.

Na het plaatsen van de betonband kunt u de houten rabatdelen eenvoudigweg in de sleuven op elkaar schuiven. Door het profiel van de planken vallen deze in elkaar en vormen zo een mooie zichtdichte schutting. U maakt het geheel af met de afdeklat zodat er geen water op de planken blijft staan, wat beter is voor de levensduur van uw Betowood schutting.

Hout beton schuttingen

Wilt u toch een andere hout beton schutting en die liever door een professional laten plaatsen? Dat kan! Bekijk dan eens onze pagina hout beton schutting inclusief plaatsing. Hier kunt u veel varianten zien van hout beton schuttingen en hier ook een vrijblijvende offerte voor opvragen.