close2
Filteren

Tuinpoort metaal

Met een tuinpoort van metaal maakt u uw dubbelstaafs hekwerk stijl af. De poorten zijn leverbaar in dezelfde kleuren (groen, antraciet en zwart) en in verschillende afmetingen. U kunt kiezen voor een enkele looppoort van metaal of dubbele tuinpoort van metaal.

Maar het is natuurlijk ook mogelijk om een poort juist losstaand te monteren, bijvoorbeeld op een oprit of juist als afsluiting van uw tuin als schuttingdeur. De poorten lenen zich voor ontzettend veel doeleinden! 

Filteren
close2

10 producten

Filteren
close2

10 producten

Metalen poort

De metalen poorten zijn duurzaam en sterk. Dankzij het metaal gaan ze langer mee dan houten poorten. Een metalen poort is gemaakt van een dik metalen kader met binnenin een dubbelstaafmat waardoor het naadloos aansluit op ons dubbelstaafs hekwerk. U kunt kiezen uit verschillende kleuren, zoals donkergroen, antraciet en zwart hekwerk. Elke kleur zorgt voor een andere uitstraling. Zo heeft groen een natuurlijke uitstraling, wat fijn is als u graag een stevig hek wilt rondom een tuin met veel groen. De metalen poorten in antraciet en zwart vallen wat meer op en hebben bovendien een wat meer industriële uitstraling.

Bij elke tuinpoort van metaal worden twee palen meegeleverd voor het plaatsen. We adviseren u om deze metalen palen in de grond te verstevigen met beton, zodat u er zeker van bent dat de metalen poort stevig staat.

Dubbelstaafmat hekwerk poort

Deze metalen tuinpoorten zijn ideaal als poort bij dubbelstaafmat hekwerk vanwege de vormgeving die naadloos op elkaar aansluit. De poorten zijn echter ook toe te passen bij andere tuinafscheidingen. Een dubbelstaafmat hekwerk poort past ook goed bij moderne tuinafscheidingen zoals steenkorven. U kunt ook denken aan een modern accent door een metalen poort te plaatsen tussen houten tuinschermen of kant en klaar hagen. Kortom: er is veel mogelijk met deze dubbelstaafmat hekwerk poort!

Een tuinpoort van metaal heeft een open uitstraling door de mazen in het hekwerk dat binnenin zit en voor veel doorkijk zorgt. Vindt u die doorkijk niet zo prettig? Ook dan is de keuze voor een tuinpoort van metaal mogelijk. Als uitbreiding kunt u namelijk kiezen voor hekwerk vlechtband. Dit vlecht u tussen de mazen van het hekwerk door en zo voorkomt u doorkijk bij de tuinpoort.

Dubbele tuinpoort metaal

Gebruikt u de tuinpoort van metaal als looppoort, dan is een enkele poort vaak een prima keuze. Heeft u een ruimere doorgang nodig voor bijvoorbeeld een auto, dan is de dubbele tuinpoort van metaal een handigere keuze. Er zijn verschillende breedtematen mogelijk, tot wel 500 cm. Het voordeel van een dubbele tuinpoort van metaal is bovendien dat u ook één van de deuren als looppoort kunt gebruiken als er geen grote doorgang nodig is. Voor het goed dichthouden van de andere poortdeur is een grondgrendel dan aan te raden.

Heeft u nog vragen over een metalen poort?

Misschien twijfelt u over uw keuze voor een metalen poort of wilt u graag meer informatie? Neem in dat geval gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of chat. We voorzien u graag van een goed advies.