• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag gesloten!

0342 786991

Hardhouten planken

Ook voor duurzame hardhouten planken kunt u bij Tuinafscheiding.nl terecht. Ideaal om zelf een mooie schutting mee te bouwen. Wij hebben zowel geschaafde als fijnbezaagde hardhouten planken. Fijnbezaagd betekent dat de planken nog lichtruw zijn. Daarnaast zijn er gladgeschaafde planken verkrijgbaar en hardhouten planken met een fraaie v-groef.

Hardhouten planken zijn niet alleen geschikt als tuinafscheiding, maar kunnen ook gebruikt worden als grondkering.

18 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

18 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Schutting maken met hardhouten planken

Wilt u met hardhouten planken zelf een schutting maken? Plaats dan hardhouten palen maximaal 150 cm uit elkaar. Vervolgens bevestigt u aan beide kanten van de paal de hardhouten planken. U kunt zo zelf de tussenruimte bepalen en daarmee ook de zichtdichtheid van uw hardhouten schutting. Voor het vastmaken van de planken raden we u aan om RVS schroeven te gebruiken om vlekken op het hout te voorkomen.

U kunt ook zelf een schutting bouwen met onze hardhouten rabatdelen. Deze schuift u in hardhouten sleufpalen waarmee u eenvoudig zelf kunt bepalen hoe hoog uw tuinafscheiding wordt.

Hardhouten planken en hardhouten damwandplanken zijn heel geschikt om te gebruiken bij een grondkering in de tuin maken en beschoeiing plaatsen.

Kleur hardhouten planken

Hardhout heeft van nature een warme, bruine kleur. Onder invloed van het weer zal dit gaan vergrijzen. U kunt dit tegengaan door het hout te behandelen met Bankirai olie.