• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag gesloten!

0342 786991
Tuinhout

Tuinhout

Heeft u tuinhout, Douglashout, Eikenhout, Hardhout of Geimpregneerd hout nodig voor een schutting of pergola? Of misschien heeft u plannen voor een handige overkapping of een mooie veranda? Wat uw doel ook is, voor het beste tuinhout kunt u bij tuinafscheiding.nl terecht. Palen, planken, balken, afdeklatten, terrasplanken en rabatdelen van diverse houtsoorten, u vindt alle mogelijkheden hieronder.

Tuinhout als basis voor uw ideeën

Met het tuinhout van tuinafscheiding.nl kunt u helemaal zelf uw tuin inrichten. Kies zelf het hout voor uw tuinafscheiding en maak een schutting zoals u die voor ogen heeft of maak het tuinhuis van uw dromen, het kan allemaal. Of wat dacht u van zelf een Douglas overkapping maken? Lees ook ons blog over zelf een tuinhek maken, een pergola maken en veranda bouwen. Gaat u aan de slag met een schutting? Dan hebben wij ook diverse handige blogs voor u over een schutting plaatsen, een schutting laten plaatsen en Zweeds rabat bevestigen als schutting.

Op onze website vindt u Douglas hout en diverse andere mooie houtsoorten. En om het aanbod compleet te maken, kunt u natuurlijk op onze website ook alle bevestigingsmaterialen vinden die u nodig heeft voor de constructie die u in gedachten heeft. Onder de categorie IJzerwaren en onderhoud vindt u ons ruime assortiment. Zowel bevestiging voor tuinhout en tuinschermen, als schroeven, spijkers en pluggen. Om de tuinhout palen stevig neer te zetten, kunt u bij ons ook grondankers en paalhouders bestellen. Gaat u palen plaatsen voor een dragende constructie zoals een overkapping, dan zijn betonpoeren ook onmisbaar. U vindt deze uiteraard ook in ons assortiment en wilt u meer weten over het gebruik van betonpoeren dan kunt u ook ons blog lezen over betonpoeren plaatsen.

En om de palen helemaal af te maken hebben wij ook paalornamenten in ons assortiment. Maar ook voor de afwerking van daken en isolatie kuntu bij ons terecht, onder de categorie Houtbouw vindt u alles wat u nodig heeft.

En mocht blijken dat u toch liever een kant en klare tuinafscheiding wilt, dan kunnen wij u daar uiteraard ook mee helpen. In de categorie Tuinschermen vindt u ruime keuze in verschillende modellen schermen van diverse houtsoorten.


Onderhoud van tuinhout

Voor ons tuinhout is onderhoud eigenlijk niet nodig. Maar afhankelijk van de houtsoort die u kiest, kan het handig zijn om dit te behandelen om bijvoorbeeld vergrijzing van het hout tegen te gaan. Vergrijzing doet niet af aan de kwaliteit, maar hierdoor verandert de uitstraling wel. Voor het behandelen van tuinhout hebben wij diverse producten voor tuinhout verduurzaming onder de categorie IJzerwaren en onderhoud. Over het algemeen kunt u  voor elke houtsoort UV-beschermingsolie gebruiken. Bij de verschillende houtsoorten die wij aanbieden vindt u ook een advies voor het onderhoud.


Online tuinhout kopen

Op onze website vindt u verschillende soorten tuinhout. Diverse houtsoorten zoals geïmpregneerd hout tuinhout, hardhout tuinhout, tuinhout van eikenhout en Douglas hout. Maar ook voor ‘tuinhout’ van kunststof oftewel composiet kunt u bij ons terecht. Heeft u alle maten bij de hand, dan kunt u dit bestellen via onze website en brengen wij het graag naar u toe. Heeft u een andere maat in gedachten of wilt u advies? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Tuinhout behandelen

Lees ook onze tips voor steigerhout behandelen, eikenhout behandelen, Douglas hout behandelen en geïmpregneerd hout beitsen.