close2

Schuttingdeur

Zoekt u een bijpassende schuttingdeur bij uw tuinscherm? Die vindt u hier! Maar onze schuttingdeuren zijn uiteraard ook prima te combineren met andere tuinafscheidingen, zoals bijvoorbeeld een kant en klare haag of een schutting van steenkorven. Kunt u de gewenste afmeting niet vinden op onze site? Neem dan gerust even contact op, wij kunnen ook schuttingdeuren op maat maken.

Schuttingdeur douglas
Schuttingdeur douglas
Bekijk categorie Bekijk
Houten schuttingdeur
Houten schuttingdeur
Bekijk categorie Bekijk
Hardhouten schuttingdeur
Hardhouten schuttingdeur
Bekijk categorie Bekijk
Dubbele poort
Dubbele poort
Bekijk categorie Bekijk
Tuinhuis deuren
Tuinhuis deuren
Bekijk categorie Bekijk
Composiet schuttingdeur
Composiet schuttingdeur
Bekijk categorie Bekijk
Kokowall schuttingdeur
Kokowall schuttingdeur
Bekijk categorie Bekijk
Hang- & sluitwerk schuttingdeur
Hang- & sluitwerk schuttingdeur
Bekijk categorie Bekijk

Schuttingdeur, tuindeur of tuinpoort

De een noemt een schuttingdeur een tuindeur of juist een tuinpoort, maar we bedoelen vaak hetzelfde: een deur waarmee u uw tuin goed en veilig afsluit. Bij Tuinafscheiding.nl vindt u verschillende soorten schuttingdeuren. De meeste deuren zijn voorzien van verticale planken, maar er zijn ook schuttingdeuren met horizontale planken verkrijgbaar.

Tussen onze producten vindt u tuindeuren van verschillende materialen en diverse afmetingen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit deuren van 180 cm of 200 cm hoog. Maar ook in de breedte is keuze, bijvoorbeeld voor een smalle deur van 80 cm breed of een brede deur van 150 cm breed.

Wilt u zelf aan de slag? Dan kunt u ook een los stalen frame bestellen en zelf het gewenste tuinhout kiezen. Ook voor hang- en sluitwerk voor schuttingdeuren kunt u bovendien bij ons terecht.

Houten schuttingdeur

Bij alle houten tuinschermen op onze site hebben wij een bijpassende houten schuttingdeur, zodat uw tuinafscheiding met de deur een geheel vormt. Maar onze houten tuindeuren passen natuurlijk ook bij andere soorten tuinafscheidingen, zoals bijvoorbeeld natuurlijke tuinafscheidingen of een schutting van steenkorven.
Wilt u graag een voordelige tuinpoort, dan is een tuindeur van geïmpregneerd grenen een goede keuze. U kunt kiezen voor een deur met rechte bovenkant of een toogvorm, wat een vriendelijke uitstraling heeft. Geïmpregneerd hout heeft een levensduur van 10 tot 15 jaar. Vindt u dat te kort, dan kunt u ook kiezen voor een hardhouten schuttingdeur. Hardhout is sterk en duurzaam waardoor het een langere levensduur heeft van 15 tot 20 jaar.

Houdt u van een landelijke uitstraling? Dan is een schuttingdeur van douglas hout iets voor u. Het blanke douglashout krijgt na verloop van tijd een prachtige zilvergrijze kleur die echt past bij een landelijke stijl.

Schuttingdeur met stalen frame

Binnen ons assortiment kunt kiezen voor tuindeuren met een houten frame of een tuindeur met stalen frame. Een stalen frame maakt de deur stabiel en hierdoor heeft u er lang plezier van. Bovendien is het frame verstelbaar, waardoor het ook na het monteren van de deur kunt bijstellen. Ideaal, want houten schuttingdeuren kunnen soms gaan klemmen omdat het hout bij vochtige weersomstandigheden gaat uitzetten. Bij een tuindeur met stalen frame kunt u de hengen dan iets verstellen, zodat de deur weer soepel open en dicht gaat.

Schuttingdeur met slot

Zoekt u een schuttingdeur met slot? Ook dat is mogelijk bij ons. Een groot deel van ons assortiment kunnen wij zonder en met ingebouwd rvs slot leveren. Als u een deur kiest, ziet u in de omschrijving of het ook mogelijk is om de deur met een rvs slot te bestellen.

Onderhoudsvrije tuindeur

Op onze site vindt u ook composiet tuinschermen en schuttingen van composiet rabatdelen. Composiet is een onderhoudsvrij materiaal wat zeer lang meegaat. Uiteraard hebben wij ook bijpassende composiet schuttingdeuren. Hiermee maakt u de tuinafscheiding in stijl af. Maar een composiet tuindeur is ook een mooie combinatie met een steenkorven schutting en zorgt voor een moderne uitstraling.

Dubbele poort of dubbele schuttingdeur

Vaak bedoelt men met een tuinpoort een dubbele poort. En ook daarvoor kunt u uiteraard bij ons terecht. Want met dubbele schuttingdeuren creëert u zelf uw ideale dubbele tuinpoort. U bestelt in dat geval twee deuren in de gewenste breedte, let hierbij wel op dat u per deur de juiste draairichting kiest.

Houdt u van een luxe uitstraling? Dan zijn onze hardhouten poorten belmonte iets voor u! Deze kunnen wij standaard als dubbele poort leveren, maar ook als enkele poortdeur. Door de vormgeving en mooie warme kleur van het hardhout zijn deze poorten een stijlvolle afsluiting van uw tuin of oprit.

Schuttingdeur zwart

Bent u op zoek naar een zwarte schuttingdeur? Ook die vindt u bij Tuinafscheiding.nl! We hebben onder meer composiet schuttingdeuren in zwart, maar ook houten schuttingdeuren in zwart. 

Heeft u een specifieke afmeting voor uw schuttingdeur of tuinpoort in gedachten of heeft u een andere vraag over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie en kunnen ook uw schuttingdeur op maat maken.