close2

Betonplaten schutting

Functioneel en mooi: met betonplaten voor een schutting kunt u veel kanten op. Kies voor lage betonplaten om uw houten schutting goed te ondersteunen. Of geef uw schutting een stoere uitstraling met de hoge motief betonplaten. U kunt kiezen uit verschillende motieven die elk een ander karakter geven aan uw hout beton schutting.

Filteren
close2

13 producten

Filteren
close2

13 producten

Het grote voordeel van beton is dat het sterk is, waardoor een betonplaat de ideale onderconstructie is voor een schutting. Bovendien is het niet gevoelig voor vocht en gaat het lang mee. Hierdoor beschermt een betonplaat uw houten tuinscherm tegen vocht uit de grond en dat is gunstig voor de levensduur van uw schutting.

Beton onderplaat schutting

De gladde betonplaten zijn geschikt als goede ondersteuning van een houten schutting. U kunt zelf bepalen hoe diep u de plaat ingraaft en hoeveel er dus nog te zien is van de onderplaat. Hierdoor is het ook geschikt als u wel het voordeel wilt van beton als sterke onderconstructie, maar niet wilt dat het beton teveel in zicht is.

Motief onderplaat schutting

Vindt u beton juist mooi als onderdeel van uw schutting, dan zijn de betonplaten met motief aan te raden. Er zijn verschillende motieven leverbaar, zoals rotsmotief voor een robuuste uitstraling. Ook het leisteen- en romeins motief hebben een stoere uitstraling. Wilt u juist iets anders dan de uitstraling van steen, dan zijn het houtmotief en rabatmotief iets voor u. Deze motieven doen denken aan hout wat mooi combineert met een houten tuinscherm. De motiefplaten zijn verkrijgbaar in grijs en antraciet, waardoor u echt zelf de uitstraling van uw hout beton schutting kunt bepalen.

Betonplaten schutting plaatsen

Voor het plaatsen van een schutting met betonplaten heeft u ook betonpalen nodig. Daarnaast moet u rekening houden met de hoogte van het tuinscherm dat u wilt combineren met de betonplaten. Bij de lage betonnen platen kunt u een tuinscherm van 180 x 180 cm erboven plaatsen. Wilt u graag dat het beton ook een deel van de schutting vormt, dan is een of meerdere motiefplaten een optie. Bij het plaatsen van één betonplaat met motief past een tuinscherm van 150 cm hoog. Gaat u voor twee betonplaten boven elkaar, dan is een tuinscherm van 130 cm hoog nodig. Een groot deel van onze tuinschermen is leverbaar in deze verschillende hoogtematen.

Wilt u graag voorbeelden zien van de combinaties van tuinschermen en betonplaten? Bekijk dan eens onze pagina hout beton schutting inclusief plaatsing. Hier vindt u veel voorbeelden en kunt u van deze voorbeelden ook een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw tuin.

Schutting van betonplaten

Wilt u echt een robuuste, onderhoudsarme schutting met stoere uitstraling? Dan is een volledige betonnen schutting ook een optie! In dat geval kunt u betonpalen met sleuf kiezen en de schutting helemaal opbouwen met motiefplaten naar keuze.

Heeft u vragen over de betonplaten of wilt u meer informatie over andere producten? Bel of mail ons dan gerust. Onze medewerkers geven u graag persoonlijk advies.