close2
Filteren
Selectie verfijnen

Steenkorven

Een natuurlijke tuinafscheiding maar dan anders: met onze steenkorven bouwt u een stoere schutting van prachtig robuust natuursteen. En dankzij de verschillende kleuren steen kunt u helemaal zelf de uitstraling van uw stenen schutting bepalen! Bovendien kunt u ook kiezen voor een bank, vuurschaal of tuinhaard van steenkorven. Bekijk hieronder alle mogelijkheden!

Filteren
close2

10 producten

Filteren
close2

10 producten

Schanskorf schutting

Een steenkorf schutting wordt ook wel een schanskorf schutting genoemd. Een schanskorf is gemaakt van stevig gaas en wordt gevuld met stenen. De combinatie van gaas en steen geeft de schutting een stoere en robuuste uitstraling. En in combinatie met groene beplanting creëert u bovendien een prachtig contrast in de tuin!

Met een schanskorf en natuursteen haalt u echt iets bijzonders in de tuin. Het is een natuurlijke tuinafscheiding, maar dan met natuurlijke elementen die een stoere uitstraling hebben. U kunt bij Tuinafscheiding.nl een schutting met schanskorven en natuursteen per meter bestellen. Maar het is ook mogelijk om het gaas, natuursteen en de andere benodigdheden los te bestellen.

Steenkorven schutting

Om een steenkorven schutting te plaatsen kunt u bij ons de losse steenkorven en natuursteen bestellen om de korven mee te vullen. Er zijn verschillende kleuren steenvulling mogelijk. Hierdoor kunt u zelf de uitstraling van uw stenen schutting bepalen. Grijze of zwarte stenen passen goed in een strakke, moderne tuin. Wilt u liever een warmere uitstraling dan zijn gele of bruine stenen een aanrader. Dit staat ook heel mooi in een groene tuin, dan heeft u de perfecte combinatie van warm én stoer wat een fraaie combinatie vormt met planten! En wilt u echt iets bijzonders? Dan kunt u de korven ook afwisselen met houten tuinschermen, zo ontstaat een afwisselende tuinafscheiding.

In ons assortiment vindt u ook andere producten van schanskorven, zoals een tuinhaard met barbecue en een tuinbank. Ook hiervan kunt u zelf de natuursteenvulling kiezen, zodat dit helemaal bij uw tuin past.

Steenkorven plaatsen

Wilt u graag een steenkorven schutting plaatsen, dan heeft u in ieder geval schanskorven en steenvulling nodig. Daarnaast zijn stevige schuttingpalen belangrijk vanwege het gewicht van de stenen. Voor een mooi contrast met het steen kunt u kiezen voor hardhouten schuttingpalen. Wij adviseren dan gebruik te maken van hardhouten palen met een kopmaat van 8,8 x 8,8 cm of groter.

U kunt ook kiezen voor het plaatsen van de korven met betonnen schuttingpalen. Dit geeft meer stevigheid en de kleur past goed bij het staal en de stenen vulling.

Wilt u nog meer weten over steenkorven of heeft u een andere vraag? Onze medewerkers geven u graag antwoord! Voor meer informatie en vrijblijvend deskundig advies kunt u gerust contact met ons opnemen of even langskomen bij onze vestiging in Barneveld.