close2

Betonpoer

Voor de bouw van een veranda of overkapping zijn verstelbare betonpoeren onmisbaar. Het is de meest stevige fundering voor houten palen.

Filteren
close2

11 producten

Filteren
close2

11 producten

Gaat u aan de slag met houtbouw dan zijn heeft u verstelbare betonpoeren nodig voor de ondersteuning van de palen die de constructie moeten dragen. De palen staan door de betonpoer niet alleen stevig, maar blijven hierdoor ook iets boven de grond staan. Er kan dan geen vocht vanuit de grond in de paal trekken, waardoor deze langer meegaat.

Soorten betonpoeren

In ons assortiment vindt u verschillende betonpoeren:

  • Ingraafmodel betonpoer 12x12 cm
  • Verstelbare betonpoer 15x15 cm
  • Verstelbare betonpoer 20x20 cm

Het ingraafmodel is een stevige betonpoer die u in kunt graven. Door de taps toelopende vorm is deze poer een stevige ondersteuning voor palen met een kopmaat tot 12 x 12 cm.

De rechte verstelbare betonpoeren van 15 x 15 cm en 20 x 20 cm zijn ook zeer stevig. Door de rechte vorm zijn deze poeren handig als u een paal tegen een bestaande muur wilt plaatsen. Dankzij de strakke vorm kan de paal strak tegen de muur komen te staan.

Betonpoer plaatsen

Gaat u een betonpoer plaatsen? Dan raden wij u aan om eerst een tegel in het gat te leggen en daar de poer op te plaatsen. Hierdoor wordt het draagvlak breder. Het is ook mogelijk om het gat rondom de poer vol te storten met snelbeton. Dit is niet persé nodig, maar zorgt wel voor de meest stabiele constructie.
U kunt de paal vervolgens op de verstelbare betonpoer plaatsen en zo instellen dat deze op de juiste hoogte komt te staan.

Betonpoeren kopen

Op Tuinafscheiding.nl kunt u eenvoudig online betonpoeren kopen en thuis laten bezorgen. Handig, want zo hoeft u de deur niet uit en kunt u snel aan de slag! U kunt uiteraard ook betonpoeren kopen bij onze vestiging in Barneveld. Wij adviseren u de poeren alvast te bestellen via onze website en te kiezen voor afhalen, dan ontvangt u bericht wanneer deze voor u klaarliggen. Wilt u meteen langskomen? Neem dan gerust even telefonisch contact met ons op om te informeren of de gewenste betonpoeren op voorraad zijn.

Heeft u vragen over betonpoeren kopen? Neem dan gerust contact met ons op!