close2

Kom langs in onze showtuin!

Zoveel mensen, zoveel wensen wordt er vaak gezegd. Dat geldt natuurlijk ook voor tuinafscheidingen. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en combinaties te bedenken. Weet u nog niet precies wat uw wensen zijn? Of wilt u een bepaalde houtsoort juist zien om een goede beslissing te kunnen nemen? Kom dan langs in onze showtuin! 

houtbeton schuttingen, tuinschermen en vlonders

Bij onze vestiging in Barneveld is ook een showtuin aangelegd. Hier kunt u diverse tuinschermen en hout beton schutting bekijken. Maar er zijn ook schuttingdeuren en voorbeelden van natuurlijke tuinafscheidingen te zien. Alle producten zijn voorzien van een productinformatiebordje waarop u in één oogopslag de belangrijkste informatie van het product kunt lezen. Nieuwsgierig naar meer of benieuwd naar de actuele prijs van een product? Scan dan gemakkelijk de QR-code of NFC-tag op het bordje om het product op onze website te bekijken. Naast de producten in de showtuin hebben we van een groot deel van ons assortiment ook voorraad op eigen terrein. Wilt u bijvoorbeeld een bepaalde houtsoort of natuurlijke matten bekijken? Dan kunt u samen met een van onze verkoopadviseurs rondkijken in ons magazijn. 

Onze showtuin is altijd toegankelijk, ook buiten onze openingstijden. Heeft u vragen over de plaatsing of over bepaalde houteigenschappen? Tijdens onze openingstijden lopen onze collega's graag met u mee om u te helpen met deskundig advies.

Hopelijk tot snel in onze showtuin!

Adresgegevens