• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786991

Showtuin

Showtuin Tuinafscheidingen Barneveld

Wilt u graag onze producten in het echt zien? Dat kan! Bij ons pand aan de Wesselseweg 46 in Barneveld hebben wij een mooie showtuin ingericht. Hier kunt u een groot deel van ons assortiment van dichtbij bekijken. Bijvoorbeeld onze hout beton schuttingen, composiet tuinschermen, houten tuinschermen en diverse soorten vlonderplanken. 

Kom gerust eens een kijkje nemen. Heeft u vragen, dan lopen onze medewerkers met u mee om deze te beantwoorden en deskundig advies te geven. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar!

Onze openingstijden:

Maandag t/m vrijdag      09:00 - 17:00 uur  (i.v.m. met onze gezamenlijke lunchpauze zijn wij gesloten van  12:15 - 13:00 uur)
Zaterdag     08:00 - 12:00 uur  

Op zondag en feestdagen zijn wij gesloten.

Inspiratie opdoen
U zoekt een schutting, maar welk model en welk materiaal spreekt u aan? Het antwoord op die vraag kunt u in onze showtuin vinden. Er is veel keuze in houten schermen die u kunt bekijken in onze Douglas kapschuur, maar ook de populaire combinatie van hout en beton staat in verschillende opstellingen in de showtuin. Houdt u van een natuurlijke uitstraling, dan zijn er ook verschillende soorten natuurlijke matten te zien. Heeft u liever een moderne en strakke tuinafscheiding, dan zijn de voorbeelden van composiet tuinschermen interessant voor u. Ook hierin is veel keuze in modellen en uitvoeringen. Maar ook houten tuinschermen kunnen door kleur een moderne uitstraling hebben en ook een betonnen schutting is robuust met een modern karakter. In de showtuin kunt u zelf eenvoudig vergelijken wat het beste bij u past.

Douglas hout
Op onze website vindt u ook een groot assortiment van het populaire Douglas hout waarmee u zelf een mooie houten schuur, overkapping of veranda kunt bouwen. Dit hout is er in verschillende kleuren en soorten zoals glad en fijnbezaagd. Om u het verschil te laten zien, hebben wij in de showtuin alle verkrijgbare uitvoeringen naast elkaar gezet. Zo kunt u eenvoudig vergelijken welke uitstraling u het meeste aanspreekt.

Vlonderplanken
Onze andere populaire producten zijn de bamboe en composiet vlonderplanken voor een vlonder aan het water of een mooie vloer onder uw veranda. Uiteraard zijn ook deze te zien in de showtuin. U kunt zo niet alleen het materiaal vergelijken, maar ook de diverse profielen die verkrijgbaar zijn: ribbelprofiel of Frans profiel bijvoorbeeld. Een online overzicht van ons assortiment vlonderplanken vindt u op www.VlonderPlankenWinkel.nl.

U ziet het: voor een goede indruk van ons assortiment is een bezoekje aan onze showtuin zeker nuttig. Graag tot ziens!

Ons adres is Wesselseweg 46 in Barneveld.