close2
Filteren
Selectie verfijnen
Hoeveelheid privacy:
  1. Gemiddelde privacy 5 producten
  2. Volledige privacy 6 producten

Hardhouten schuttingdeur

Een hardhouten schuttingdeur is een mooie én duurzame keuze. In ons assortiment vindt u hardhouten poortdeuren in verschillende maten en uitvoeringen. Bijvoorbeeld een zichtdichte hardhouten poortdeur of een schuifdeur die weinig ruimte inneemt.

Filteren
close2

Toont 1-18 van 23 producten

Filteren
close2

Toont 1-18 van 23 producten

Veel van onze hardhouten schuttingdeuren passen perfect bij onze hardhouten tuinschermen. Zo heeft u één geheel in de tuin, wat zorgt voor een rustige uitstraling. Maar onze hardhouten poortdeuren passen ook heel goed bij tuinafscheidingen van andere materialen, bijvoorbeeld een groene kant en klaar haag of als natuurlijk accent bij een schutting van steenkorven.

Naast tuindeuren van hardhout hebben wij ook andere houten schuttingdeuren en schuttingdeuren van douglashout in ons assortiment. Heeft u gekozen voor composiet tuinschermen, dan is een bijpassende composiet schuttingdeur een goede keuze.

Soorten hardhouten schuttingdeuren

U kunt kiezen uit verschillende soorten schuttingdeuren van hardhout. Wilt u bijvoorbeeld een zichtdichte poortdeur of mag de deur wel wat doorkijk hebben? En past een stalen frame bij uw smaak of spreekt juist de natuurlijke uitstraling van een houten frame u meer aan?

Nieuw in ons assortiment is de hardhouten schuttingdeur met schuifsysteem. Deze schuifdeur voor buiten is zeer handig als u niet veel ruimte heeft voor een tuinpoort. Omdat de deur schuift in plaats van draait, is er minder ruimte nodig om de deur heen.

Hardhouten poortdeur met stalen frame

Het grootste gedeelte van onze hardhouten schuttingdeuren is voorzien van een stalen frame. Dit zorgt voor een stevige deur en dankzij het stalen frame zullen de hardhouten planken minder snel kromtrekken. Het frame is bovendien verstelbaar, waardoor u de poortdeur ook na montage nog bij kunt stellen. Bij vochtig weer kan het hout namelijk uitzetten, dit is een natuurlijke eigenschap, waardoor de deur kan gaan klemmen. In dat geval kunt u de hengen verstellen, zodat de schuttingdeur weer soepel opent en sluit.

Dubbele poort met hardhouten schuttingdeuren

Wilt u graag een grote doorgang, dan is het ook mogelijk om met onze schuttingdeuren een dubbele poort te maken. U bestelt in dat geval twee hardhouten schuttingdeuren in de gewenste afmetingen. Dit kunnen dezelfde deuren zijn, maar het kan ook handig zijn om een smalle en brede deur te bestellen voor het samenstellen van een brede dubbele poort. U kunt de smalle deur dan gebruiken als loopdeur en de brede schuttingdeur openzetten als u een brede doorgang nodig heeft.

Zelf een hardhouten schuttingdeur maken

Wilt u helemaal zelf bepalen hoe uw hardhouten poortdeur eruit komt te zien, dan kunt u deze natuurlijk ook zelf maken. U kunt hiervoor bij ons ook een los stalen frame bestellen in staalkleur en zwart en uiteraard hebben wij ook een ruim assortiment hardhouten planken.

Wilt u graag advies of zoekt u een specifieke afmeting die niet op onze website staat? Neem dan gerust contact met ons op, onze medewerkers staan u graag te woord.