close2
Filteren
Selectie verfijnen
Hoeveelheid privacy:
  1. Volledige privacy 2 producten
Gewenste afmeting (HxB):
  1. 7x7 cm 1 product
  2. 8,8x8,8 cm 1 product
  3. 180x180 cm 2 producten
  4. 180x200 cm 2 producten
  5. 195x180 cm 1 product
  6. 195x200 cm 1 product
  7. 200x180 cm 1 product
  8. 200x200 cm 1 product

Houten rabatdelen

Voor een voordelige schutting of een mooie houten wand zijn houten rabatdelen een goede keuze. Met houten sleufpalen bouwt u de rabatschutting eenvoudig en snel op. Wilt u graag een houten schutting met modern tintje? Kies dan voor onze Velufence tuinschermen van houten rabatdelen met antraciet aluminium palen!

Filteren
close2

11 producten

Filteren
close2

11 producten

Grenen rabatdelen

Houten rabatdelen zijn gemaakt van geïmpregneerd hout en worden ook wel grenen rabatdelen genoemd. Met deze grenen rabatdelen bouwt u eenvoudig een mooie houten schutting door gebruik te maken van houten sleufpalen. Maar de rabatdelen zijn ook geschikt om wanden mee te maken voor een overkapping of veranda.
Wilt u graag duurzamere rabatdelen, dan kunt u ook kiezen voor douglas rabatdelen of hardhouten rabatdelen. Wilt u een onderhoudsvrije schutting? Dan zijn composiet rabatdelen een aanrader.

Houten schutting horizontaal

Met houten rabatdelen creëert u een horizontale houten schutting. Dat is niet alleen mooi om te zien, maar zorgt ook voor een ruimtelijk effect. Een houten schutting met horizontale planken zorgt er namelijk voor dat de tuin groter lijkt, omdat het de lengte benadrukt.

Houten rabatdelen schutting plaatsen

Een schutting van houten rabatdelen plaatsen is relatief eenvoudig. U plaatst eerst sleufpalen waar u vervolgens de rabatdelen in schuift. De rabatplanken vallen door het profiel in elkaar en vormen zo een strakke, zichtdichte tuinafscheiding. Ideaal want zo is er geen inkijk in de tuin en kunt u in alle rust buiten genieten.

Rabatdelen hout met aluminium palen

Voor het plaatsen van houten rabatdelen met aluminium palen zijn speciale u-profielen nodig. Als u Velufence tuinschermen bestelt, krijgt u de rabatdelen en aluminium profielen. U moet nog wel zelf de aluminium palen bestellen. Op deze palen kunt u de profielen monteren en vervolgens de rabatdelen hierin schuiven.
Wij raden u aan om een houten rabat schutting altijd op een betonband te plaatsen. Het beton zorgt voor stevigheid, maar voorkomt ook dat het hout in contact komt met de grond. Hierdoor kan er geen vocht vanuit de grond in het hout trekken en gaan de houten rabatdelen langer mee.

Rabat schuttingdeur

Wilt u uw tuin in stijl afsluiten? Dan kunt u bij ons ook terecht voor een bijpassende rabat schuttingdeur. Zo vormt de tuinafscheiding één geheel met de deur.