close2

Natuurlijke tuinafscheiding

Zoekt u iets anders dan een houten schutting, maar wel met een natuurlijke uitstraling? Denk dan eens aan een natuurlijke tuinafscheiding! Er is veel keuze in materialen en uitstraling. Met natuurlijke matten zet u snel een natuurlijke schutting neer en bovendien zijn deze ook geschikt als balkonschermen. Maar ook een groene schutting met kant en klaar haag is mogelijk. Of kies voor een stoere natuurlijke tuinafscheiding met steenkorven en natuursteen. Kortom: er is een natuurlijke tuinafscheiding voor elke tuin!

Bamboe schutting
Bamboe schutting
Bekijk categorie Bekijk
Wilgentenen schutting
Wilgentenen schutting
Bekijk categorie Bekijk
Rieten schutting
Rieten schutting
Bekijk categorie Bekijk
Boomschorsmatten
Boomschorsmatten
Bekijk categorie Bekijk
Heidematten
Heidematten
Bekijk categorie Bekijk
Kant en klaar haag
Kant en klaar haag
Bekijk categorie Bekijk
Steenkorven
Steenkorven
Bekijk categorie Bekijk

Bamboe schutting

De bamboe schutting is een populaire keuze voor een natuurlijke afscheiding. Het geeft een oosters tintje aan de tuin. Bovendien is de kleur van bamboematten en bamboeschermen vrij neutraal wat altijd mooi combineert met groen in de tuin. Maar ook in een moderne tuin kan een bamboe schutting een stijlvolle toevoeging zijn, omdat de bamboe stengels strakke lijnen vormen. Bovendien kan de warme, natuurlijke kleur een mooi contrast vormen met bijvoorbeeld stenen bloembakken of betonnen tegels.

Wilgentenen schutting

Een schutting van wilgentenen heeft een warme uitstraling door de donkere kleur. Naar verloop van tijd vergrijzen de wilgentenen waardoor de wilgentenen schutting helemaal opgaat in het totaalbeeld van de tuin. Er zijn wilgenmatten en mooie wilgenschermen die u eenvoudig kunt plaatsen. De wilgenschermen zijn bovendien verkrijgbaar met en zonder kader. Hierdoor kunt u kiezen voor een strakke wilgenschutting of juist een wat lossere vorm kiezen door een wilgenmat te bestellen of een gevlochten scherm zonder kader.

Rieten schutting

De kleur van riet is licht en neutraal. Hierdoor is een rieten schutting subtiel aanwezig in de tuin. Vaak worden rietmatten en rietschermen gecombineerd met klimplanten.

Heidematten

Heidematten zijn wat grover van structuur waardoor ze een robuustere uitstraling hebben dan wilgenmatten en rietmatten. De kleur is ook donkerder wat mooi afsteekt bij groene beplanting.

Boomschorsmatten

Een boomschorsmat heeft de ruwe structuur van boomschors en heeft daardoor een unieke robuuste uitstraling. Erg mooi als u een bosachtige of natuurlijke tuin heeft, maar zeker ook als bekleding van een balkonhek.

Kant en klaar haag

De ultieme natuurlijke schutting is een groene schutting. Met de kant en klaar haag zet u deze snel en eenvoudig neer en geniet u meteen van privacy in uw tuin! U kunt bij ons ook terecht voor losse klimplanten, natuurlijke matten zijn namelijk ideaal om klimplanten tegenaan te laten groeien. U heeft dan het voordeel van privacy door de natuurlijke mat en uiteindelijk ontstaat een volledig groene schutting.

Steenkorven

Een stoere natuurlijke tuinafscheiding is een steenkorven schutting. De korven worden gevuld met natuursteen en vormen zo een natuurlijke, maar ook robuuste en stoere tuinafscheiding. Er zijn verschillende kleuren natuursteen mogelijk, dus u kunt helemaal zelf de uitstraling bepalen! Daarnaast zijn er nog meer mogelijkheden met steenkorven, zoals een mooie plantenzuil of tuinbank.

Natuurlijke mat als balkon schutting

Privacy creëren op uw balkon kan ook heel goed met onze natuurlijke matten. Zo heeft u geen inkijk en een mooie natuurlijke balkon schutting. De matten zijn leverbaat in diverse hoogtematen, bijvoorbeeld 180 cm om een hoge schutting mee te maken, maar ook lager zodat het de precieze hoogte heeft van een balkonhek. Overigens zijn de matten ook eenvoudig zelf op maat te maken. Naast diverse hoogtes zijn de matten ook in verschillende lengtes leverbaar van 180 cm tot 300 cm en zelfs 600 cm lang.

Natuurlijke tuinafscheiding kopen

Veel van onze natuurlijke tuinafscheidingen verkopen wij op rol. Hierdoor is het vrij eenvoudig te vervoeren, vaak ook in uw eigen auto. Maar wij kunnen deze natuurlijke matten op rol uiteraard ook bij u thuis bezorgen.
Kunt u niet vinden wat u zoekt of heeft u een vraag? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, onze medewerkers geven u graag meer informatie en deskundig advies.