• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag gesloten!

0342 786991
Natuurlijke schutting

Natuurlijke schutting

Houdt u van natuurlijk, maar is een houten schutting niet uw smaak? Denk dan eens aan een natuurlijke tuinafscheiding. Er is veel keuze in materiaalsoorten en uitstraling. Denk aan natuurlijke matten, zoals wilgenmatten en heidematten. Of een sfeervolle bamboe schutting. Liever echt groen? Met kant en klaar haag zet u snel een groene tuinafscheiding neer. Of ga voor stoer met een steenkorven schutting. De keuze is helemaal aan u!

Bamboe schuttingen

Een populaire natuurlijke tuinafscheiding is de bamboe schutting. De kleur is vrij neutraal en combineert daarom goed met groen in de tuin. Bovendien roept het een oosterse sfeer op, waardoor het net even anders is dan een natuurlijke schutting van wilgentenen of heide.

Wilgenmatten & wilgenschermen

Natuurlijke wilgentenen schuttingen zijn geliefd vanwege de warme kleur. Het is onbehandeld materiaal en gaat daardoor echt op in de sfeer van de tuin. U kunt een wilgenmat goed combineren met klimplanten. Wilgenmatten worden geleverd op rol en zijn eenvoudig te bevestigen.

Heidematten

De structuur van een heidemat is wat onregelmatiger dan andere natuurlijke matten. Hierdoor is het een van de meest natuurlijke tuinafscheidingen. Bovendien zijn deze matten heel geschikt om klimplanten tegenaan te laten groeien, zodat er een mooie mix is van warm bruin en fris groen in uw tuin.

Boomschorsmatten

Een robuuste natuurlijke tuinafscheiding is de boomschorsmat. De uitstraling is wat stoerder dan die van bijvoorbeeld een wilgenmat vanwege de grove structuur. Bovendien steekt de donkere kleur mooi af tegen het groen in de tuin.

Rietmatten

Natuurlijke rieten schuttingen gaan echt op in het beeld bij een natuurlijke tuin. De kleur is licht en subtiel en daarom zijn de rietmatten ook heel geschikt om klimplanten tegenop te laten groeien. Zo ontstaat uiteindelijk een mooie groene tuinafscheiding.

Kant en klaar haag

Wilt u echt voor groen gaan, dan zijn onze kant en klare hagen heel geschikt. U creëert er echt meteen een natuurlijke tuinafscheiding mee, omdat u de hagen snel kunt plaatsen. En dankzij de diverse verkrijgbare hoogtes is het ook een prima optie voor een groen tuinhek.

Steenkorven

Met een schutting van steenkorven zet u een natuurlijke tuinafscheiding neer die tegelijkertijd ook heel stoer is. Het steen heeft een robuuste uitstraling en zorgt voor een schutting die gezien mag worden. Erg mooi in een moderne tuin, maar zeker ook in combinatie met groene beplanting waardoor er een fraai contrast ontstaat.

Balkonschermen

Voor het creëren van meer privacy op een balkon zijn balkonschermen de oplossing. U vindt bij tuinafscheiding.nl diverse soorten schermen. Bijvoorbeeld mooie houten plantenbak met gaaspaneel begroeid met hedera. De perfecte natuurlijke tuinafscheiding voor uw balkon of terras!