close2

Kant en klaar haag

Wilt u snel een mooie hedera haag neerzetten? Kies dan voor een kant en klaar haag! Het gaaspaneel is als grotendeels begroeid met klimplanten zodat er weinig doorkijk is en na verloop van tijd is deze hedera haag volledig zichtdicht. Bovendien zijn de hedera hagen winterhard, waardoor u ook in de winter kunt genieten van een groene tuinafscheiding.

Filteren
close2

6 producten

Filteren
close2

6 producten

De kant en klaar haag is de perfecte natuurlijke tuinafscheiding dankzij de mooie diepgroene kleur. Het past mooi bij een groene en natuurlijke tuin, omdat het opgaat in het geheel. Maar u kunt ook bij een moderne tuin juist kiezen voor een hedera haag om een mooi contrast te creëren.

En wat dacht u van een tuinafscheiding met een mix van kant en klaar hagen en tuinschermen? Kies bijvoorbeeld voor houten tuinschermen en hedera hagen voor een natuurlijke look. Of ga voor het contrast door composiet tuinschermen te combineren met de groene kant en klaar hagen.

Kant en klaar haag Mobilane

Tuinafscheiding.nl levert de kant en klaar haag van Mobilane. Deze mooie hedera hagen zorgen voor een dichte tuinafscheiding met natuurlijke uitstraling. De kant en klaar haag bestaat uit een gaaspaneel dat begroeid is met hedera. De planten staan in een biologisch afbreekbare bak met potgrond. U kunt de bak met de haag direct in de grond plaatsen, de bak zal helemaal verteren in de grond.

De kant en klare hedera haag wordt vaak toegepast in nieuwbouwwijken om meteen privacy te creëren met groen in plaats van hout. Maar u kunt de hedera haag ook prima tegen een (oude) schutting aan plaatsen.

Kant en klaar haag plaatsen

Voor het plaatsen van een kant en klare hedera haag heeft u naast de panelen nog palen en bevestigingsbeugels nodig. U kunt kiezen voor stoere stalen palen of duurzame hardhouten palen die mooi passen bij de natuurlijke uitstraling.

Verschillende soorten kant en klaar haag

In ons assortiment vindt u voornamelijk Hedera hagen oftewel klimop hagen. Er zijn verschillende kleuren verkrijgbaar, zoals de Hedera Helix Woerner met donkergroen blad, maar ook de mooie lichtere Hedera Helix Glacier of Hedera Helix Gold Child.

Klimplanten

Is privacy niet meteen noodzakelijk, dan kunt u bij Tuinafscheiding.nl ook terecht voor losse klimplanten en gaasmatten om deze tegenaan te laten groeien. Of kies voor een combinatie van natuurlijke matten, zoals een wilgenmat als ondergrond voor de klimplanten.

Bent u op zoek naar meer informatie over de kant en klaar haag? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers geven graag antwoord op uw vragen en staan klaar voor vrijblijvend en deskundig advies. U vindt hier onze contactgegevens.