• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786991

Kant en klaar haag

Houdt u van natuurlijk en groen? Dan is de kant en klaar haag van mobilane de ideale oplossing voor u. Hiermee creëert u snel een mooie groene tuinafscheiding met weinig doorkijk. Het gaaspaneel is namelijk al nagenoeg volledig begroeid met klimplanten. Na verloop van tijd zal dit nog verder groeien tot een volledig dichte haag en kunt u in alle privacy genieten van uw tuin. Bovendien zijn de klimplanten van deze haag winterhard, waardoor u ook in de winter een groene tuinafscheiding heeft.

Lees ook het artikel over de groenblijvende haag op de website van Lifestylewonen.nl

Is privacy niet direct noodzakelijk, dan kunt u in plaats van de kant en klaar haag ook gaas en klimplanten los bij ons bestellen. Het gaas zal dan in de loop der tijd verder begroeien, zodat uiteindelijk een dichte haag ontstaat. Wilt u toch meteen privacy? Dan kunt u klimplanten ook combineren met een natuurlijke wilgenmat of rietmat. U heeft dan geen doorkijk meer en na verloop van tijd een volledig groene tuinafscheiding.

Kant en klaar haag Mobilane

Tuinafscheiding.nl levert de kant en klaar haag van Mobilane. Deze mooie haagschermen geven een dichte tuinafscheiding met natuurlijke uitstraling. De kant en klaar haag bestaat uit een gaaspaneel dat begroeid is met bijvoorbeeld klimop. De planten staan in een biologisch afbreekbare bak met potgrond. U kunt de bak met de haag direct in de grond plaatsen, de bak zal helemaal verteren in de grond.

De kant en klaar haag wordt vaak toegepast in nieuwbouwwijken om meteen privacy te creëeren met groen in plaats van hout. Maar u kunt een kant en klaar haag ook prima tegen een (oude) schutting aan plaatsen.

Kant en klaar haag plaatsen

Voor het plaatsen van een kant en klaar haag heeft u naast de panelen nog palen en bevestigingsbeugels nodig. U kunt kiezen voor stalen palen of houten palen die zorgen voor een volledig natuurlijke uitstraling.

Verschillende soorten kant en klaar haag

In ons assortiment vindt u voornamelijk Hedera hagen oftewel klimop hagen. Er zijn verschillende kleurstellingen verkrijgbaar, van de donkergroene Hedera Helix Woerner tot de mooie lichtere Hedera Helix Glacier.

Wilt u meer informatie over de kant en klaar haag? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder met meer informatie en advies.