close2

Plaatmateriaal & isolatiemateriaal

Gaat u aan de slag met het maken van een tuinhuis of overkapping voor buiten? Ook voor plaatmateriaal en isolatiemateriaal bent u dan bij ons aan het juiste adres. Hieronder vindt u ons assortiment met onder meer underlayment platen en isolatieplaten.

Filteren
close2

6 producten

Filteren
close2

6 producten

Underlayment is erg geschikt voor het afwerken van wanden en daken. Het wordt vaak gebruikt achter gipsplaten om zo de constructie te verstevigen. Voor een waterdicht dak kunt u EPDM dakbedekking, golfplaten of dakshingles gebruiken.

Betonplex en osb

Naast Underlayment vindt u hieronder nog veel meer soorten plaatmateriaal voor buiten. Dit is vooral plaatmateriaal van hout. Bijvoorbeeld de OSB constructieplaat. Een veelzijdig soort plaatmateriaal dat u kunt gebruiken voor veel doeleinden, zoals vloeren, wanden en zelfs bekisting. Maar ook betonplex plaatmateriaal is zeer degelijk en zeer geschikt als plaatmateriaal voor buiten zoals windveren kunt u ons Garantieplaat easy prime plaatmateriaal gebruiken. Wilt u duurzaam plaatmateriaal wat qua gewicht niet te zwaar is, dan raden wij u ons Okoumé multiplex plaatmateriaal aan.

Isolatie tuinhuis

Zelf uw houten schuur, houten tuinhuis of veranda isoleren is eenvoudig met ons isolatiemateriaal. De isolatieplaten zijn licht in gewicht waardoor ze zeer handzaam zijn en gemakkelijk te verwerken.. De hardheid van de platen zorgt tegelijkertijd voor veel stevigheid en maakt de isolatieplaten ook zeer geschikt voor isolatie van een plat dak.