• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786991

Plaatmateriaal & isolatiemateriaal

Gaat u aan de slag met het maken van een tuinhuis of overkapping voor buiten? Ook voor plaatmateriaal en isolatiemateriaal bent u dan bij ons aan het juiste adres. Hieronder vindt u ons assortiment met onder meer underlayment platen en isolatieplaten.

Underlayment is erg geschikt voor het afwerken van wanden en daken. Het wordt vaak gebruikt achter gipsplaten om zo de constructie te verstevigen. Voor een waterdicht dak kunt u EPDM dakbedekking, golfplaten of dakshingles gebruiken.

Betonplex en osb

Naast Underlayment vindt u hieronder nog veel meer soorten plaatmateriaal voor buiten. Dit is vooral plaatmateriaal van hout. Bijvoorbeeld de OSB constructieplaat. Een veelzijdig soort plaatmateriaal dat u kunt gebruiken voor veel doeleinden, zoals vloeren, wanden en zelfs bekisting. Maar ook betonplex plaatmateriaal is zeer degelijk en zeer geschikt als plaatmateriaal voor buiten zoals windveren kunt u ons Garantieplaat easy prime plaatmateriaal gebruiken. Wilt u duurzaam plaatmateriaal wat qua gewicht niet te zwaar is, dan raden wij u ons Okoumé multiplex plaatmateriaal aan.

Steenschotten

Een bijzonder plaatmateriaal van hout zijn Steenschotten. Deze platen bestaan uit hout wat wordt samengeperst door draadstangen en worden steeds populairder in Nederland. De mogelijkheden zijn eindeloos: met steenschotten kunt u zelf maken wat u wilt. Deze populaire houten schotten hebben een verweerde look. Dit komt door het gebruik in steenfabrieken. De warme stenen worden uit de oven op de steenschotten gelegd, waardoor het hout verweert.

Isolatie tuinhuis

Zelf uw houten schuur, houten tuinhuis of veranda isoleren is eenvoudig met ons isolatiemateriaal. De isolatieplaten zijn licht in gewicht waardoor ze zeer handzaam zijn en gemakkelijk te verwerken.. De hardheid van de platen zorgt tegelijkertijd voor veel stevigheid en maakt de isolatieplaten ook zeer geschikt voor isolatie van een plat dak.

Steenschotten terras

Wat kunt u maken met steenschotten? De vraag is eigenlijk: wat niet? Voor een stoer en robuust terras zijn de schotten heel geschikt. Door de grote afmeting lijkt het terras bovendien groter. Heeft u een houten veranda, dan passen steenschotten hier ook uitstekend bij als vloer. Anders dan bijvoorbeeld vlonderplanken, is de vloer sneller gelegd en door het stalen c-profiel is er een mooie afwisseling tussen de materialen staal en hout. Dit benadrukt nog meer de stoere uitstraling.