close2
Filteren
Selectie verfijnen
Hoeveelheid privacy:
  1. Gemiddelde privacy 2 producten
  2. Volledige privacy 12 producten

Composiet schuttingdeur

Maak uw composiet tuinafscheiding in stijl af met onze bijpassende composiet schuttingdeuren! Composiet poorten zijn zeer sterk en nagenoeg onderhoudsvrij. En wat de uitstraling betreft is er genoeg te kiezen: van natuurgetrouwe planken met houtnerf tot designdeuren met aluminium en zwarte planken.

Filteren
close2

14 producten

Filteren
close2

14 producten

U kunt composiet schuttingdeuren ook prima combineren met tuinafscheidingen van andere materialen. Zo kan een donkere composiet poort erg mooi staan bij een tuinafscheiding van steenkorven of een fraai contrast vormen met een groene kant en klaar haag.

Design composiet schuttingdeuren

Heeft u een schutting van de design composiet tuinschermen? Dan passen de design composiet poortdeuren daar perfect bij! U kunt kiezen voor een schuttingdeur die precies aansluit op uw design tuinschermen, maar een andere keuze is natuurlijk ook mogelijk. Heeft u bijvoorbeeld een antraciet schutting? Creëer dan een spannend contrast door te kiezen voor een lichtgrijze, aluminiumkleurige schuttingdeur!

Composiet poorten met houtnerf

Schuttingdeuren van composiet hebben vaak een moderne uitstraling. Maar er zijn ook tuindeuren met planken waar een houtnerf in gemaakt is. Hierdoor hebben de planken de natuurlijke uitstraling van hout, maar met het voordeel van onderhoudsvrij composiet.

Wilt u toch liever echt hout? Dan kunt u kiezen uit verschillende houten schuttingdeuren, hardhouten schuttingdeuren en schuttingdeuren van douglashout.

Voordelen composiet schuttingdeuren

Het grootste voordeel van composiet tuindeuren is dat er geen onderhoud nodig is. Composiet is een sterk materiaal, gemaakt van houtvezel en kunststofvezel. Deze combinatie zorgt ervoor dat composiet goed bestand is tegen vocht. Hierdoor is er geen olie of beits nodig om de levensduur te verlengen. Alleen een kleine schoonmaakbeurt met water is voldoende om uw composiet poortdeur in goede conditie te houden.

Kunststof schuttingdeur

Een composiet schuttingdeur wordt ook wel eens een kunststof schuttingdeur genoemd, maar die naam klopt niet helemaal. Een composiet schuttingdeur bestaat deels uit kunststofvezel, maar is niet helemaal van kunststof. Daarom is het niet hetzelfde als een kunststof schuttingdeur.

Heeft u vragen over composiet of wilt u misschien graag composiet poortdeuren bekijken? Dat kan! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of kom langs bij onze vestiging in Barneveld. In onze showtuin zijn een aantal composiet schuttingdeuren te zien.