• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786991
Tuinschermen

Tuinschermen

Zoekt u het perfecte tuinscherm voor uw tuin, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een groot assortiment tuinschermen in verschillende modellen, soorten en maten. Zichtdichte schermen of juist met een open structuur, maar ook combinaties van verschillende modellen die voor een mooie afwisseling in uw tuinafscheiding zorgen. Hout, kunststof of gaas, u vindt het allemaal bij ons. En uiteraard leveren wij ook bevestigingsmaterialen en onderhoudsmiddelen.

Hieronder ziet u alle keuze die er is. Heeft u vragen over een bepaald type of zoekt u een bepaalde maat? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Verschillende soorten tuinschermen

Dit zijn de soorten en modellen tuinschermen die u bij ons op de site kunt vinden:

Tuinschermen van geïmpregneerd hout
Hardhouten tuinschermen
Composiet tuinschermen
Composiet tuinschermen met aluminium
Trellisschermen
Kokos tuinscherm
Gaaspaneel
Waaierscherm
Tuinschermen voor afbouw
Tuinschermen van rabatdelen

Modellen tuinschermen

Er zijn verschillende modellen waar u uit kunt kiezen. Wilt u een glooiende lijn in uw tuinafscheiding, dan hebben wij mooie schermen met toogvorm. Voor een strakkere uitstraling zijn er ook schermen met een rechte bovenkant. Natuurlijk kunt u beide soorten ook door elkaar gebruiken voor een afwisselende lijn. Naast de verschillen in de bovenkant, zijn er ook tuinschermen in waaiervorm. Maar ook wat betreft de dichtheid van het tuinscherm heeft u volop keuze. Er zijn volledig dichte tuinschermen, maar ook zogenaamde trellisschermen die ervoor zorgen dat uw tuin deels of geheel te zien is. Trellisschermen of een gaaspaneel zijn ook heel geschikt als tuinscherm om te laten begroeien met klimplanten.

Materialen tuinschermen

In ons assortiment vindt u vooral schermen van hout. Diverse soorten hout die elk hun eigen uitstraling hebben. Voor een onderhoudsvrije tuinafscheiding kunt u kiezen voor composiet tuinscherm of een gaaspaneel.

Afbouwschermen

Wellicht vraagt u zich af wat er bedoeld wordt met tuinschermen voor afbouw. Het gaat hier om schermen die als passtuk kunnen dienen om uw tuinafscheiding af te sluiten. Dit kan een recht scherm zijn, maar ook met toog. Geheel of deels aflopende schermen zijn ook verkrijgbaar. En uiteraard kunt u de afbouwschermen in diverse materialen krijgen, zowel hout als composiet.

Wij hebben ook altijd een assortiment tuinschermen in de aanbieding. Dankzij het grote inkoop volume kunnen wij deze tuinschermen voor een uiterst scherpe prijs aanbieden. Bekijk de tuinschermen aanbieding van dit moment.

Tuinhekjes

Wij hebben ook diverse tuinhekjes die passen bij de tuinschermen in ons assortiment.

Schutting laten plaatsen of zelf plaatsen

Wij kunnen ook de plaatsing van uw schutting voor u regelen. Lees er meer over in ons blog over Schutting laten plaatsen of ga voor een offerte naar de pagina hout beton schutting inclusief plaatsing. Wilt u zelf aan de slag? Lees dan ons blog over zelf een schutting plaatsen en schutting met betonpalen plaatsen.

Wilt u zelf uw tuinscherm maken? Bekijk dan ons ruime assortiment tuinhout met onder meer Douglas hout.