close2

Tuinschermen

Wilt u snel een mooie schutting plaatsen? Kies dan voor onze tuinschermen! Bekijk de verschillende houtsoorten of ga voor onderhoudsvrij composiet. Wilt u veel of weinig privacy? Ook dat kunt u helemaal zelf bepalen door te kiezen voor veel doorkijk, gemiddelde doorkijk of een tuinscherm zonder doorkijk.

Douglas tuinschermen
Douglas tuinschermen
Bekijk categorie Bekijk
Houten tuinschermen
Houten tuinschermen
Bekijk categorie Bekijk
Hardhouten tuinschermen
Hardhouten tuinschermen
Bekijk categorie Bekijk
Composiet tuinschermen
Composiet tuinschermen
Bekijk categorie Bekijk
Kokowall
Kokowall
Bekijk categorie Bekijk
Waaierschermen
Waaierschermen
Bekijk categorie Bekijk
Gaasmatten & trellis schermen
Gaasmatten & trellis schermen
Bekijk categorie Bekijk
Bevestiging tuinschermen
Bevestiging tuinschermen
Bekijk categorie Bekijk
Tuinschermen aanbieding
Tuinschermen aanbieding
Bekijk categorie Bekijk

Groot assortiment tuinschermen

Bij tuinafscheiding.nl vindt u veel soorten en maten tuinschermen. Zo kunt u altijd een tuinschutting kiezen die helemaal bij u en uw tuin past. Liever geen kant en klaar tuinscherm? Bekijk dan ook eens onze rabatdelen schuttingen of natuurlijke tuinafscheidingen zoals heidematten. Wilt u graag een stevige en duurzame schutting? Dan is een hout beton schutting ook een aanrader!

Wil u iets bijzonders, dan zijn de Kokowall tuinschermen een goede optie. De kokosvezels geven deze schermen een robuuste en natuurlijke uitstraling. Of kies voor een waaierscherm met een speelse halfronde vorm.

Tuinschermen plaatsen

Wist u dat wij u ook kunnen helpen bij het plaatsen van een schutting? Op onze site geven we u graag meer informatie over een schutting plaatsen of een schutting laten plaatsen. Bovendien hebben wij alle materialen die nodig zijn voor de bevestiging van tuinschermen. Want u kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan met tuinschermen plaatsen, maar het is ook mogelijk om ons professionele montageteam in te schakelen. Wilt u meer weten over kosten voor een schutting plaatsen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Of bekijk ons aanbod hout beton schuttingen, kies een schutting en vraag hiervoor meteen een online een offerte aan.

Houten tuinschermen

Op onze site vindt u tuinschermen van verschillende materialen. Een groot deel van het assortiment bestaat uit houten tuinschermen, zoals geïmpregneerd grenen of vuren, hardhout of douglas hout. Het voordeel van een houten schutting is de natuurlijke uitstraling en dankzij de verschillende houtsoorten in ons assortiment, is er ruime keuze in prijs en duurzaamheid. Kies bijvoorbeeld voor een voordelige grenen schutting of douglas tuinschermen, de lichte kleur van deze houtsoorten past bij iedere soort tuin. Wilt u graag lang kunnen genieten van uw schutting, dan zijn hardhouten tuinschermen een goede keuze. Het prijskaartje is wat hoger, maar u heeft er ook langer plezier van.

Alle houtsoorten hebben allemaal hun eigen kenmerken en uitstraling, maar een deel van ons assortiment houten tuinschermen is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies bijvoorbeeld voor zwarte tuinschermen voor een mooie zwarte schutting in uw tuin of bruin geïmpregneerde tuinschermen voor een schutting met warme uitstraling.

Kunststof tuinschermen

Op dit moment zijn ook de onderhoudsvriendelijke schuttingen in opkomst en daarom wordt er vaak gevraagd naar kunststof tuinschermen. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een onderhoudsvrije schutting, hiervoor hebben wij composiet tuinschermen in ons assortiment. Deze zijn niet volledig van kunststof gemaakt, maar van composiet. De composiet tuinschermen zijn gemaakt van een combinatie van kunststofvezel en houtvezel. Hierdoor hebben de schermen een natuurlijke uitstraling, maar zijn ook goed bestand tegen vocht en gaan zeer lang mee. Bovendien is het niet nodig om composiet te behandelen met olie of beits, af en toe schoonmaken is het enige onderhoud dat nodig is.

Veel of weinig privacy?

Hoeveel privacy wilt u creëren in uw tuin? Dat is een belangrijke vraag bij het kiezen van een tuinschutting. In ons assortiment vindt u bij elk tuinscherm uitleg over de doorkijk, zodat u kunt zien hoeveel privacy u krijgt als u een schutting plaatst met dat scherm. Er zijn tuinschermen met veel doorkijk, zoals de trellis schermen en gaasmatten. Maar u kunt ook kiezen voor schermen zonder doorkijk, deze zijn zichtdicht, waardoor niemand in uw tuin kan kijken. Is privacy wel gewenst, maar een beetje doorkijk geen probleem? Dan kunt u ook kiezen voor gemiddelde doorkijk. Er kan dan wel tussen de planken door gekeken worden, maar het zicht is beperkt waardoor u zeker ook in alle rust van uw tuin kunt genieten.

Is inkijk in uw tuin geen probleem? Dan kunt u ook denken aan het plaatsen van een (laag) tuinhek. Een tuinhek is vaak niet zichdicht, maar vormt wel een mooie afscheiding van uw tuin.

Schuttingdeuren

Om uw tuinschutting in stijl af te maken én uw tuin veilig af te sluiten hebben wij ook schuttingdeuren die helemaal passen bij onze tuinschermen. Deze deuren kunnen overigens ook prima gecombineerd worden met andere tuinafscheidingen, zoals een kant en klaar haag of hout beton schutting.

Showtuin

Wilt u een tuinscherm graag in het echt bekijken of heeft u vragen over uw keuze? In onze showtuin in Barneveld hebben wij een groot deel van ons assortiment tuinschermen staan, zodat u in alle rust kunt kijken wat u ervan vindt. Onze medewerkers staan bovendien voor u klaar als u vragen heeft, bel gerust of kom langs!