• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 12:00 uur!

0342 786991
Tuinschermen

Tuinschermen

Zoekt u het perfecte tuinscherm voor uw tuin, waarmee u binnen de kortste keren een prachtige schutting kunt plaatsen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Hieronder vindt u ons complete assortiment tuinschermen. De keuze is geheel aan u: gaat u voor hardhout, douglas, grenen of vuren? Of liever een complete onderhoudsvrije schutting van composiet. En hoe zit het met de privacy? Ook hierin is keuze genoeg: veel doorkijk, gemiddeld, weinig of juist zichtdicht! 

Maar naast tuinschermen is het ook mogelijk een houtbeton schutting, rabatschutting of natuurlijke schutting te plaatsen! 

Heeft u vragen over de verschillende typen of de toepassing ervan? Neem in dat geval gerust contact met ons op! 

Verschillende soorten tuinschermen

Dit zijn de soorten en modellen tuinschermen die u bij ons op de site kunt vinden:

Tuinschermen van geïmpregneerd hout
Hardhouten tuinschermen
Composiet tuinschermen
Composiet tuinschermen met aluminium
Trellisschermen
Kokos tuinscherm
Gaaspaneel
Waaierscherm
Tuinschermen voor afbouw
Tuinschermen van rabatdelen

Modellen tuinschermen

Er zijn verschillende modellen waar u uit kunt kiezen. Wilt u een glooiende lijn in uw tuinafscheiding, dan hebben wij mooie schermen met toogvorm. Voor een strakkere uitstraling zijn er ook schermen met een rechte bovenkant. Natuurlijk kunt u beide soorten ook door elkaar gebruiken voor een afwisselende lijn. Naast de verschillen in de bovenkant, zijn er ook tuinschermen in waaiervorm. Maar ook wat betreft de dichtheid van het tuinscherm heeft u volop keuze. Er zijn volledig dichte tuinschermen, maar ook zogenaamde trellisschermen die ervoor zorgen dat uw tuin deels of geheel te zien is. Trellisschermen of een gaaspaneel zijn ook heel geschikt als tuinscherm om te laten begroeien met klimplanten.

Materialen tuinschermen

In ons assortiment vindt u vooral schermen van hout. Diverse soorten hout die elk hun eigen uitstraling hebben. Voor een onderhoudsvrije tuinafscheiding kunt u kiezen voor composiet tuinscherm of een gaaspaneel.

Afbouwschermen

Wellicht vraagt u zich af wat er bedoeld wordt met tuinschermen voor afbouw. Het gaat hier om schermen die als passtuk kunnen dienen om uw tuinafscheiding af te sluiten. Dit kan een recht scherm zijn, maar ook met toog. Geheel of deels aflopende schermen zijn ook verkrijgbaar. En uiteraard kunt u de afbouwschermen in diverse materialen krijgen, zowel hout als composiet.

Wij hebben ook altijd een assortiment tuinschermen in de aanbieding. Dankzij het grote inkoop volume kunnen wij deze tuinschermen voor een uiterst scherpe prijs aanbieden. Bekijk de tuinschermen aanbieding van dit moment.

Tuinhekjes

Wij hebben ook diverse tuinhekjes die passen bij de tuinschermen in ons assortiment.

Schutting laten plaatsen of zelf plaatsen

Wij kunnen ook de plaatsing van uw schutting voor u regelen. Lees er meer over in ons blog over Schutting laten plaatsen of ga voor een offerte naar de pagina hout beton schutting inclusief plaatsing. Wilt u zelf aan de slag? Lees dan ons blog over zelf een schutting plaatsen en schutting met betonpalen plaatsen.

Wilt u zelf uw tuinscherm maken? Bekijk dan ons ruime assortiment tuinhout met onder meer Douglas hout.