close2

Paalornamenten

Met onze paalornamenten kunt u de palen van uw tuinafscheiding netjes en mooi afwerken. Er zijn verschillende modellen, kleuren en afmetingen.

Filteren
close2

10 producten

Filteren
close2

10 producten

Een paalornament is mooi én functioneel. Het zorgt er namelijk voor dat regenwater niet op de houten schuttingpaal kan blijven staan. Hierdoor trekt het vocht niet in het hout en gaat de paal langer mee.

Soorten paalornamenten

Paalornamenten worden ook wel paalkappen genoemd. Er zijn verschillende modellen leverbaar, zoals een luxe piramide vorm of een vriendelijke bolvorm. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende kleuren, zodat u helemaal zelf de uitstraling van de schuttingpaal kunt bepalen.

De RVS paalornamenten zijn mooi in contrast met de natuurlijke kleur van een houten paal of juist als stoer accent bovenop een zwarte schuttingpaal. Wilt u het in dezelfde stijl houden? Dan kunt u een houten paal bijvoorbeeld met een houten bolvormig paalornament combineren of juist een zwarte paal met een zwarte piramide paalkap.

Paalkap 7x7 cm en andere afmetingen

De kleinste afmeting in ons assortiment is de paalkap 7x7 cm die in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is. Daarnaast leveren wij ook paalornamenten in grotere afmetingen tot een kopmaat van 20x20 cm.