close2

Geïmpregneerde planken

Zelf een voordelige schutting bouwen? Dan zijn onze geïmpregneerde planken een goede optie! Met de gunstige prijs-kwaliteit verhouding kunt u de perfecte tuinafscheiding bouwen die bij uw tuin past.

Filteren
close2

6 producten

Filteren
close2

6 producten

De geïmpregneerde planken zijn gemaakt van grenen- of vurenhout. Het verschil hiertussen is heel minimaal, alleen de kleur verschilt iets. De vuren planken zijn wat lichter van kleur en hebben minder noesten en kwasten dan de grenen planken. Dat zorgt ervoor dat geïmpregneerde planken van vurenhout een iets strakker resultaat geven. De levensduur van beide soorten planken is gemiddeld 10 tot 15 jaar.

Een belangrijke natuurlijke eigenschap van geïmpregneerd hout is dat de kleur op den duur zal vergrijzen. U kunt de natuurlijke lichte kleur wel behouden door het hout te behandelen met een van onze onderhoudsmiddelen zoals tuinbeits.

Soorten geïmpregneerde planken

In ons assortiment vindt u verschillende soorten geïmpregneerde planken. Het verschil zit in de vorm, zo zijn er planken met rechte kanten, maar ook planken met profiel aan de zijkanten waardoor ze voor een bepaald effect zorgen. Zo zijn bijvoorbeeld onze vuren Zweeds rabatplanken populair vanwege het mooie potdekseleffect: de planken vallen bij montage deels over elkaar heen, wat zorgt voor een landelijke uitstraling.

Geïmpregneerde houten planken bevestigen

U kunt met deze geïmpregneerde planken onder meer een schutting maken of schuur bouwen. Hiervoor hebben wij ook geïmpregneerde balken en geïmpregneerde palen in ons assortiment. Voor het plaatsen van een schutting kunt u ook hardhouten palen of betonpalen gebruiken. Naast het juiste tuinhout vindt u bij ons ook diverse soorten schroeven en spijkers.

Wilt u wat meer gemak bij het plaatsen van een schutting? Kies dan voor onze kant en klare geïmpregneerde houten tuinschermen.

Geïmpregneerde planken kopen

Uw geïmpregneerde planken online kopen? Geen probleem! Op onze site vindt u alle beschikbare soorten en maten planken. Kunt u niet vinden wat u zoekt of heeft u een vraag over onze geïmpregneerde planken? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen bij onze vestiging in Barneveld.