close2

Hoe wil je betalen?

Wilt u meer weten over de betaalmogelijkheden in onze webwinkel? Of komt u uw bestelling afhalen bij ons in Barneveld? Alle betaalmogelijkheden vindt je op deze pagina.

Betalen bij afhalen

Komt u uw bestelling afhalen bij ons in Barneveld? Ukunt bij ons zowel contant betalen als pinnen. Betaalt u contant? Graag zo gepast mogelijk! Helaas is het niet mogelijk uw bestelling met een Creditcard af te rekenen. 

De bestelling kan telefonisch of per mail gedaan worden. Maar het is natuurlijk ook mogelijk de gewenste producten te bestellen in onze webwinkel, deze online te betalen en de bestelling af te komen halen in Barneveld! 

Betalen in onze webwinkel

Heeft u online een bestelling geplaatst? Dan heeft u de keuze deze af te halen bij ons in Barneveld óf om deze te laten bezorgen. De volgende betaalmethoden zijn mogelijk: 

iDEAL

Op deze manier betaalt u door middel van internetbankieren. Deze optie is gratis en zorgt voor de snelste verwerking van uw order. 

Creditcard

Ook is het online mogelijk te betalen met de volgende creditcards: Visa, Mastercard, Maestro of American Express. Ook hiervoor worden geen extra kosten gerekend. We hanteren een maximaal bedrag van €2000. Houdt ook rekening met de betaallimiet op uw creditcard.

MisterCash/Bancontact

Komt u uit België? Dan is het mogelijk uw bestelling te betalen door middel van telebankieren.