close2

Hoe wilt u betalen?

 Meer weten over de betaalmogelijkheden in onze webwinkel? Of toch liever zelf de bestelling afhalen bij ons in Barneveld? Alle betaalmogelijkheden vindt u hier.

Betalen in onze webwinkel

Gaat u een online bestelling plaatsen? Dan kunt u ervoor kiezen om de bestelling bij ons in Barneveld af te halen óf om deze thuis te laten bezorgen. De volgende betaalmethoden zijn mogelijk: 

Betalen bij afhalen

Wilt u de bestelling bij ons in Barneveld op komen halen? Geen probleem! U kunt tijdens het bestellen kiezen voor de betaalmethode 'betalen bij afhalen'. Zodra de bestelling compleet is, ontvangt u een mailtje en kan deze opgehaald worden. U kunt bij ons zowel contant betalen als pinnen. Helaas is het niet mogelijk om bestellingen met een Creditcard af te rekenen.  

iDEAL

Op deze manier wordt er op een veilige manier betaald door middel van internetbankieren. 

Klarna betaal later

Kiest u ervoor om de bestelling door ons te laten bezorgen? Dan is het mogelijk om te betalen met Klarna. Het grote voordeel van Klarna? U bestelt nu, betaalt later! Vanaf de besteldatum krijgt u namelijk 28 dagen de tijd om te betalen. We vragen hier een kleine vergoeding van € 1,95 voor. Klarna is een betaalmethode die door steeds meer bedrijven in Nederland aangeboden wordt.  

De betaling verloopt volledig via Klarna. U kunt bij Klarna eenvoudig een account aanmaken door uw naam, adresgegevens, telefoonnummer en geboortedatum door te geven. Meer hierover vindt u op de website van Klarna. Nadat u een account aangemaakt heeft, wordt u door Klarna op de hoogte gehouden over de levering en betaling van de order. 

Creditcard

Ook is het online mogelijk te betalen met de volgende creditcards: Visa, Mastercard, Maestro of American Express. We hanteren een maximaal bedrag van €2000. Houdt u ook rekening met de betaallimiet van uw CreditCard?

MisterCash/Bancontact

Hoe zit het met betalingen voor Belgische klanten? Bij ons is het mogelijk de bestelling te betalen door middel van telebankieren via MisterCash/Bancontact.