• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag gesloten!

0342 786991

Betaalmogelijkheden

Als u uw bestelling komt ophalen in Barneveld, kunt u pinnen of contact betalen. Hieronder ziet u een overzicht van online betaalmogelijkheden.

iDEAL
U betaalt via internetbankieren.

Creditcard
U kunt bij ons betalen met Visa, Mastercard, Maestro of American Express.

Overboeking
U maakt het bedrag zelf over naar onze bankrekening met IBAN NL13RABO0136668941.
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, nemen wij uw bestelling in behandeling.

MisterCash
Bij deze optie betaalt u in België via telebankieren.

AfterPay
AfterPay voert voor voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren.

AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat.Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.
 
Rembours
U kunt ervoor kiezen om uw bestelling te betalen bij de chauffeur op het moment dat uw producten worden bezorgd. Voor deze betaalmethode berekenen wij € 24,95 rembourskosten. Dit bedrag wordt automatisch aan uw winkelwagen toegevoegd, als u kiest voor betaling onder rembours. Deze optie geldt alleen voor bezorging in Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen.