close2
Filteren
Selectie verfijnen
Hoeveelheid privacy:
 1. Weinig privacy 1 product
 2. Gemiddelde privacy 4 producten
 3. Volledige privacy 3 producten
Gewenste afmeting (HxB):
 1. 90x180 cm 2 producten
 2. 130x180 cm 1 product
 3. 150x180 cm 2 producten
 4. 180x40 cm 3 producten
 5. 180x60 cm 3 producten
 6. 180x90 cm 6 producten
 7. 180x120 cm 1 product
 8. 180x150 cm 1 product
 9. 180x180 cm 12 producten
 10. 180/90x180 cm 2 producten

Hardhouten tuinschermen

Zoekt u een duurzame houten schutting? Dan raden wij u hardhouten tuinschermen aan. Hardhout heeft een warme kleur en gaat van nature gemiddeld 15 tot 20 jaar mee!

Filteren
close2

17 producten

Filteren
close2

17 producten

Een aantal van onze hardhouten tuinschermen kan zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden. Dat is handig, want zo kunt u zelf kiezen wat het beste bij uw tuin past. Een horizontale schutting geeft een ruimtelijk effect waardoor de tuin groter oogt. Als u de tuinschermen verticaal plaatst, ligt het accent meer op de schutting zelf. Bovendien is het dan ook mooi om de verticale schermen af te wisselen met andere soorten tuinafscheidingen zoals trellis schermen met klimplanten of steenkorven.

Louvre tuinscherm hardhout

Een bijzonder stijlvol hardhouten tuinscherm is ons Louvre tuinscherm. Door de smalle lamellen heeft het Louvre scherm een elegante uitstraling en het hardhout zorgt voor een donkere, warme kleur. Dit hardhouten tuinscherm is prachtig om als hele schutting te plaatsen, maar kan ook goed gecombineerd worden met andere tuinafscheidingen. Een veel gekozen combinatie is de afwisseling van Louvre tuinschermen en groene beplanting, maar een contrast met stenen elementen tussen de Louvre schermen is ook erg mooi.

Lamellen tuinscherm hardhout

Een ander populaire hardhouten schutting is ons verstelbare lamellen tuinscherm oftewel shutter tuinscherm. U kunt bij dit scherm op elk moment zelf bepalen hoeveel doorkijk gewenst is. Met de lamellengeleiders zijn de shutters van het tuinscherm eenvoudig open en dicht te draaien. Wilt u graag privacy, dan kunt u de shutters zo bewegen dat deze dichtgaan. Voor meer lichtinval draait u de lamellen schutting gemakkelijk weer open. Het lamellen tuinscherm is niet alleen mooi als schutting, maar kan ook gebruikt worden als dak voor een overkapping of veranda. Het shutter tuinscherm kan dan gebruikt worden als bescherming tegen de zon of juist om meer licht te krijgen onder een veranda of overkapping.

Eiken tuinscherm

Naast de hardhouten tuinschermen vindt in ons assortiment ook eiken tuinschermen. Eikenhout is niet hetzelfde als hardhout, maar heeft wel ook een zeer lange levensduur. Van nature is eikenhout zeer sterk en gaat gemiddeld 20 tot 25 jaar mee. Bovendien is het een hele mooie houtsoort die prachtig vergrijst en daardoor een rustieke uitstraling heeft.

Afwerking & onderhoud hardhouten tuinscherm

Om uw hardhouten schutting in stijl af te werken, vindt u in ons assortiment ook afdeklatten. Deze voorkomen dat er na een regenbui water op het tuinscherm blijft staan en dat is gunstig voor de levensduur. Om helemaal in dezelfde stijl te blijven zijn er afdeklatten van hardhout, maar wilt u net even iets anders, dan raden wij onze stalen afdeklatten aan. De verzinkte stalen afdeklat geeft een robuuste en stoere uitstraling aan uw hardhouten schutting. Voor een moderne en stoere touch is de zwarte stalen afdeklat een goede keuze.

Wilt u graag meer informatie over tuinschermen van hardhout of een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op!