close2

Tuinhuis deuren

Maak uw houten schuur of overkapping in stijl af met onze houten deuren en ramen. Hieronder vindt u diverse soorten deuren met en zonder glas. De ramen zijn verkrijgbaar in hout met glas en zwart staal met glas.

Filteren
close2

Toont 1-18 van 32 producten

Filteren
close2

Toont 1-18 van 32 producten

Soorten houten deuren

In ons assortiment vindt u verschillende soorten houten deuren: hardhouten deuren en deuren van douglashout. Zoekt u een stevige en duurzame deur voor een stenen schuur? Dan is de hardhouten deur een goede keuze. Hardhout is een zeer duurzame houtsoort en deze deuren gaan dan ook lang mee.
Bouwt u een houten overkapping van douglashout? Dan past een douglas deur daar perfect bij. Douglashout is een duurzame houtsoort met een warm en landelijke uitstraling.

Onze houten deuren zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Allereerst is er keuze uit enkele en dubbele deuren. Voor de toegang tot uw schuur is een enkele deur meestal passend. Maar wellicht wilt u ook een auto naar binnen kunnen rijden, dan zijn dubbele deuren praktischer.

Houdt u van een strakke uitstraling dan zijn onze dichte houten deuren een goede optie. Dit zijn eenvoudige deuren die geen raam bevatten. De deur is voorzien van drie verzinkte hengen en een RVS slot.

Wilt u wel wat lichtinval in de schuur, maar vindt u een raam niet nodig, dan hebben wij ook houten deuren met vier kleine ruitjes in de bovenste helft van de deur. Dit geeft de deur een vriendelijke uitstraling, maar voorkomt dat men de schuur ik kan kijken.

Bent u juist op zoek naar een deur met een open uitstraling? Dan zijn onze douglas deuren met acht ruitjes heel geschikt. Deze deur sluit uw schuur mooi af, maar zorgt ook voor veel licht inval. De dubbele deur met glas wordt veel toegepast bij tuinhuizen. De deuren zorgen voor veel lichtinval, wat prettig is als u binnen in het tuinhuis zit. Als het mooi weer is, kunt u beide deuren open zetten waardoor u een echte tuinkamer heeft.

Houten ramen & stalen ramen

Ook de houten ramen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo is er een enkel raam met glas en ramen met 6 of 9 ruitjes. Alle ramen worden geleverd inclusief het kozijn en het hang- en sluitwerk.

Sinds kort hebben wij ook ramen met stalen kozijnen in ons assortiment. Deze hebben een chique en industriële uitstraling die erg mooi staat bij een houten overkapping. Er is keuze uit verschillende modellen.

Bekijk ook ons grote assortiment tuinhout met onder meer douglas hout.