close2

Bestelling bezorgen of afhalen?

We zijn het tegenwoordig niet anders meer gewend: onze online bestelling wordt thuisbezorgd. En dat kan uiteraard ook met uw bestelling van Tuinafscheiding.nl. We proberen zoveel mogelijk te bezorgen met onze eigen vrachtwagens, maar schakelen ook soms externe vervoerders in. Kleine materialen, zoals schroeven, versturen we met pakketpost.

Levertijden

Om de levertijden zo inzichtelijk mogelijk te maken hebben we alle producten in onze webwinkel voorzien van een verwachte bezorgdatum. Deze is boven de omschrijving van het product te vinden. Door de coronacrisis is de vraag naar hout en bouwmaterialen enorm gestegen, terwijl het aanbod juist kleiner is geworden. We doen ons best om bij de producten een zo goed mogelijke indicatie van de levertijd te geven, maar het kan voorkomen dat de levertijd afwijkt. Uiteraard zullen we u bij een bestelling (zodra de levertijd bekend is) zo snel mogelijk informeren.

De materialen die bij ons in Barneveld op voorraad zijn kunnen met de eerstvolgende bezorgdag mee, maar het kan ook voorkomen dat producten nog besteld moeten worden waardoor de levering langer duurt. U kunt dit dan ook terug te zien in de levertijd op onze website. Als u meerdere producten bestelt, dan geldt altijd de langste levertijd. Heeft één product bijvoorbeeld een levertijd van 15 dagen en een ander product 5 dagen? Dan moet u rekening houden met een levertijd van 15 werkdagen. Heeft u vragen over de levertijd? Neem gerust contact op met onze afdeling planning.

Het kan ook voorkomen dat producten tijdelijk niet te bestellen zijn, lees hier meer over artikelen die tijdelijk niet leverbaar zijn.

Bezorging

Bij een standaard bezorging komen wij met onze vrachtwagens bij u thuis. Na het plaatsen van een bestelleing, ontvangt u op werkdagen binnen 24 uur een leveringsbevestiging per mail. Hierin staat de geplande bezorgdatum of u krijgt een afhaalbericht (als u heeft gekozen voor afhalen). Mochten de producten niet voorradig zijn, dan laten we dit ook weten. Zodra de bestelling wel compleet is, krijgt u bericht van ons.

De middag voorafgaand aan de levering ontvangt u tussen 16.00 en 18.00 uur informatie over het tijdstip waarop wij de bestelling komen bezorgen. Dit zal een tijdvak van twee uur zijn. Onze chauffeurs plaatsen de vrachtwagen op een goed bereikbare plek in de wijk en door middel van een kooiaap (meeneemheftruck) worden de bestelde materialen afgeleverd. Is het voor u niet mogelijk om op het tijdstip van levering aanwezig te zijn? Dat is geen enkel probleem. Wel vragen we u om in dat geval even een briefje achter te laten voor de chauffeur zodat hij weet waar de bestelling neergezet mag worden. 

Zijn er specifieke wensen voor levering?

Om een snelle bezorging mogelijk te maken bezorgen we dagelijks in bepaalde regio's. Hierbij streven we ernaar de bestellingen zo gunstig mogelijk in te plannen. Heeft u voorkeur voor een bepaalde bezorgdatum, dan kunt u dit aangeven in het veld 'Opmerkingen' als u de bestelling plaatst. We doen ons best om rekening te houden met uw verzoek, maar kunnen helaas niets garanderen.

Zijn er bijzonderheden over de bereikbaarheid van het adres waar we uw bestelling moeten bezorgen? Dan verzoeken we u om dit in het veld 'opmerkingen' te vermelden. Zo komen wij niet voor verrassingen te staan en kunnen we bij eventuele problemen van tevoren met u overleggen.

Afhalen bij onze vestiging in Barneveld

U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling op te halen bij onze vestiging in Barneveld. Afhalen is bovendien helemaal gratis! Handig als u direct aan de slag wilt met uw tuinproject of als u graag eerst even wilt rondkijken in onze showtuin.

Zodra de bestelling compleet is, ontvangt u van ons per mail een afhaalbericht. We verwelkomen u graag in Barneveld met een kop koffie en vervolgens zullen onze logistieke medewerkers de bestelling verzamelen. Heeft u een grote bestelling gedaan? Vergeet dan niet een aanhanger mee te nemen voor goed en veilig vervoer. Bekijk hier onze openingstijden, contactinformatie en het adres.

Bezorgkosten

De verzendkosten van de bestelling worden bij het afrekenen automatisch bepaald. Deze zijn afhankelijk van de bestelde producten én uw woonplaats. Woont u op de Waddeneilanden? Neem dan even contact met ons op voor een prijsindicatie. 

Hieronder ziet u de bezorgkosten per productgroep en per regio: 

  Nederland Zeeuws-Vlaanderen België
Standaard bezorgkosten € 85,95 € 107,95 € 154,95
Bezorgkosten natuurlijke schuttingen op rol € 45,95 € 49,95 € 64,95
Bezorgkosten kleine pakketten € 9,95 € 9,95 € 14,95
Bezorgkosten pakketten vanaf 80 cm € 26,95 € 32,95 € 37,95

 

Vragen over de bezorging of het afhalen van de bestelde producten? Neem dan gerust contact met ons op.