close2

Tuinhek metaal

Zoekt u een stevige tuinafscheiding die optimale bescherming biedt of een praktische omheining voor bijvoorbeeld een dierenverblijf? Kies dan voor ons stevige tuinhek metaal! Dit metalen hekwerk voor in de tuin is modern, sterk en duurzaam waardoor het lang meegaat. In ons assortiment vindt u verschillende afmetingen en uiteraard ook bijpassende metalen poorten. Om het nog gemakkelijker te maken, kunt u ook hekwerk compleet als pakket bestellen zodat u in één keer alle materialen in huis heeft voor het plaatsen van een dubbelstaafmat hekwerk.

Dubbelstaafs hekwerk
Dubbelstaafs hekwerk
Bekijk categorie Bekijk
Tuinpoort metaal
Tuinpoort metaal
Bekijk categorie Bekijk

Ons metalen hekwerk is sterk dankzij de stevige verbinding die de staven vormen. Het staafmat hekwerk heeft dubbele staven voor extra stevigheid. De verticale staaf wordt omklemd door een dubbele horizontale staaf die net wat dikker is. Samen vormen ze een mat die als paneel tussen palen geplaatst kan worden. Dit vormt dan het dubbelstaafmat hekwerk.

U kunt bij Tuinafscheiding.nl kiezen uit hekwerk in twee diktematen: 6/5/6 mm en 8/6/8 mm. De dubbelstaafmat 6/5/6 heeft een verticale staaf van 5 mm dik en de horizontale staven zijn 6 mm dik. De dubbelstaafmat 8/6/8 is wat steviger, hierbij is de verticale staaf 6 mm dik en de horizontale staven hebben een dikte van 8 mm. Het metalen hekwerk is standaard 2,5 meter breed en leverbaar in verschillende hoogtes.

Hekwerk tuin

Een staafmat hekwerk is eigenlijk een tuinhek van metaal. Het bestaat uit metalen staven, ook wel draden genoemd, die samen een stevig hek vormen. Een tuinhek van metaal is niet alleen stevig, maar gaat ook langer mee dan een tuinhek van hout, omdat het materiaal beter tegen vocht kan. Bovendien heeft het een mooie strakke vorm waardoor het goed past bij een moderne tuin. En metalen hekwerk, zoals dubbelstaafmatten, wordt ook vaak geplaatst om grotere terreinen van bedrijven af te schermen. Het is dus zowel mooi als praktisch.

Het hekwerk is gemaakt van verzinkt metaal. Daarna zijn de staven voorzien van een hoogwaardige poedercoating, waar u 10 jaar garantie op heeft. De kleuren waar u uit kunt kiezen zijn: groen RAL6009, antraciet RAL7016 en zwart RAL9005. Hierdoor past een staafmat hekwerk eigenlijk in elke omgeving. De donkergroene kleur sluit mooi aan bij een natuurlijke tuin met beplanting. Houdt u van een moderne uitstraling? Dan is antraciet een goede keuze. En als het hek echt gezien mag worden, dan kunt u gaan voor zwarte metalen hekwerk. Bovendien kunt u ook dan nog een natuurlijk accent toevoegen door het tuinhek van metaal te laten begroeien met klimplanten.

Metalen hekwerk

Een hekwerk van staafmatten is praktisch en heeft ook een mooie, open uitstraling dankzij de mazen waar u doorheen kunt kijken. Dat geeft een ruimtelijk gevoel en het hek beschermt tegen ongewenst bezoek terwijl u tegelijkertijd kunt blijven genieten van het uitzicht. Vindt u het open karakter van staafmat hekwerk niet zo prettig? Dan hebben wij ook een oplossing. Met het hekwerk vlechtband kunt u het hek namelijk gedeeltelijk of helemaal dicht maken. Hierdoor is er geen doorkijk meer en het vlechtband geeft uw hek een uniek design, omdat u zelf kunt bepalen op welke plekken u het aanbrengt.

Metalen hekwerk is geschikt voor verschillende toepassingen. Het wordt ook vaak geplaatst als omheining van een bedrijventerrein. Dankzij de stevigheid van metalen hekwerk zorgt het voor veiligheid en beschermt het goed tegen ongewenst bezoek. Heeft u een dierenverblijf? Ook dan is een metalen hekwerk heel praktisch. Kies bijvoorbeeld voor een laag hekwerk rondom een kippenverblijf zodat de kippen niet kunnen ontsnappen. Het voordeel van staafmat hekwerk is bovendien dat u er dankzij de mazen goed doorheen kunt kijken. U beschermt dus de dieren en kunt er tegelijkertijd ook van genieten, omdat u ze kunt zien door het hekwerk heen.

Metalen poort

Als u kiest voor metalen hekwerk, dan is een bijpassende metalen poort een mooie manier om de tuin ook veilig af te sluiten. De metalen poorten uit ons assortiment zijn leverbaar in dezelfde kleuren als het dubbelstaafmat hekwerk, zodat uw hele tuinafscheiding dezelfde stijl heeft. U kunt kiezen voor een enkele poort of een dubbele poort in diverse afmetingen.

Meer weten over dubbelstaafmat hekwerk?

Heeft u vragen over dit hekwerk? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We beantwoorden graag uw vragen.