close2
Filteren
Selectie verfijnen
Hoeveelheid privacy:
  1. Gemiddelde privacy 7 producten
  2. Volledige privacy 10 producten

Houten schuttingdeur

Zoekt u een houten schuttingdeur? Dan bent u bij Tuinafscheiding.nl aan het juiste adres! Wij hebben een groot assortiment houten schuttingdeuren van groen geïmpregneerd, bruin geïmpregneerd en zwart gespoten hout die ook passen bij onze tuinschermen. Kies uit tuindeuren met stalen frame, houten frame of zelfs voor een fraaie schutting schuifdeur!

Filteren
close2

Toont 1-18 van 19 producten

Filteren
close2

Toont 1-18 van 19 producten

Voor nagenoeg al onze houten tuinschermen vindt u hier een bijpassende houten schuttingdeur. Maar een schuttingdeur van hout past ook prima bij andere soorten tuinafscheidingen. Bijvoorbeeld bij een kant en klaar haag of hout beton schutting.
Naast de geïmpregneerde houten deuren vindt u bij Tuinafscheiding.nl ook hardhouten schuttingdeuren en schuttingdeuren van douglashout. Liever een onderhoudsvrije tuindeur? Kies dan voor een composiet schuttingdeur.

Schuttingdeur hout met stalen frame

In ons assortiment vindt u schuttingdeuren van hout met stalen frame en houten frame. Het grote voordeel van het stalen frame is de stevigheid. Deze ‘solide’ schuttingdeuren zijn zeer sterk en voorzien van verstelbare hengen. Dat is handig, omdat een houten schuttingdeur kan gaan klemmen wanneer het hout uitzet door vocht. De hengen zijn dan bij te stellen, zodat de deur weer soepel open en dicht gaat.

Schuttingdeur hout met houten frame

Een houten schuttingdeur met een houten frame wordt vaak gekozen vanwege de natuurlijke uitstraling. Het houten frame is ook breder dan een stalen frame en goed zichtbaar. Dit zorgt voor een robuuste en landelijke uitstraling. Wilt u graag een landelijke schuttingdeur, maar toch liever met stalen frame? Dan kunt u ook denken aan een schuttingdeur met brede planken die zichtdicht is. Bij deze deuren is het stalen frame nagenoeg onzichtbaar en doet dus niet af aan de natuurlijke uitstraling van de houten schuttingdeur.

Houten schuttingdeur met slot

Wilt u uw tuin graag veilig afsluiten? Kies dan voor een tuindeur met ingebouwd slot! Bij een groot aantal schuttingdeuren kunt u ervoor kiezen om een slot te laten inbouwen. U leest er meer over in de tekst bij de producten.

Houten schutting schuifdeur

Steeds vaker wordt er binnen een schuifdeur opgehangen, deze trend kunt u ook buiten toepassen! Met onze schutting schuifdeuren heeft u een moderne én ruimtebesparende tuindeur. Dankzij het schuifsysteem is er minder ruimte nodig dan bij een draaiende deur. Ideaal dus en bovendien is de schutting schuifdeur leverbaar in drie kleuren: groen geïmpregneerd, bruin geïmpregneerd en zwart gespoten hout. Aan u de keuze!

Heeft u een specifieke maat voor uw schuttingdeur van hout in gedachten? Of wilt u een andere vraag stellen over schuttingdeuren? Neem dan gerust contact met ons op!