close2
Filteren
Selectie verfijnen
Hoeveelheid privacy:
  1. Volledige privacy 12 producten

Composiet rabatdelen Duofuse

Zoekt u een onderhoudsvrije schutting? Kies dan voor Duofuse! Dit merk staat voor hoge kwaliteit composiet rabatdelen schuttingen in mooie kleuren en met een lange levensduur. U kunt kiezen uit complete tuinschermen of zelf aan de slag met de losse composiet rabatdelen, composiet palen en bijbehorende onderdelen om zelf uw gewenste Duofuse schutting neer te zetten.

Filteren
close2

Toont 1-18 van 43 producten

Filteren
close2

Toont 1-18 van 43 producten

Duofuse tuinschermen van composiet

De grote voordelen van Duofuse tuinschermen zijn dat ze lang meegaan en geen onderhoud nodig hebben. U kiest zelf de schutting die bij u past en na het plaatsen hoeft u er alleen nog maar van te genieten! En omdat de rabatdelen een tand- en groef profiel hebben, vallen ze precies in elkaar bij de montage. Hierdoor is er geen ruimte meer tussen de planken en heeft u dus een zichtdichte schutting. Zo geniet u in alle privacy van uw tuin.

Waarom composiet rabatdelen?

Composiet is samengesteld uit kunststofvezel en houtvezel waardoor het sterk en duurzaam is. Bovendien zullen Duofuse composiet rabatdelen niet splinteren en rotten, wat bij hout wel voor kan komen. En hout heeft onderhoud nodig met een beits of verf om in goede conditie te blijven of voor het verlengen van de levensduur. Daar heeft u bij composiet rabatdelen geen last van, want die zijn goed bestand tegen vocht en behouden hun kleur. Af en toe eens wassen met wat water is voldoende om uw Duofuse schutting in topconditie te houden.

Duofuse composiet rabatdelen en composiet palen zijn voorzien van extra versteviging aan de binnenkant waardoor de kwaliteit zeer goed is.

Kleuren Duofuse composiet rabatdelen

Houdt u van een moderne uitstraling of juist warme kleuren? Ook dan kunt u kiezen voor een Duofuse composiet schutting. Er zijn vier verschillende kleuren leverbaar die elk een geheel eigen uitstraling hebben. Voor de modernere tuinen is er bijvoorbeeld het donkere graphite black of lichte stone grey. Hiermee sluit u aan op grijstinten van bijvoorbeeld stenen elementen in de tuin. Maar deze kleuren kunnen ook een mooi contrast vormen met groene beplanting.

Voor een natuurlijke uitstraling zijn er de kleuren tropical brown en wenge brown. Tropical brown is een donkerbruine kleur die een warm karakter heeft en wenge brown is een lichtere kleur die erg lijkt op hout. Beide kleuren staan mooi bij groene beplanting, maar kunnen ook een mooi natuurlijk accent vormen in een wat modernere, strakke tuin. Aan u de keuze!

Composiet schutting bouwen

Een schutting bouwen met composiet rabatdelen van Duofuse is niet ingewikkelder dan een houten tuinafscheiding bouwen. U kunt alle onderdelen los bestellen en zelf de schutting in de gewenste hoogte opbouwen. Voor iets meer gemak kunt u ook de tuinschermen bestellen: hiermee heeft u in één keer het juiste aantal rabatdelen en de benodigde u-profielen voor het opbouwen van het composiet Duofuse tuinscherm. U hoeft dan alleen nog maar de palen zelf bij te bestellen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de composiet rabatdelen van Duofuse? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers geven graag antwoord op uw vragen!