close2

Uw bestelling ruilen of retourneren?

Heeft u een bestelling gedaan, maar zijn de plannen in de tussentijd gewijzigd? Of heeft u toch minder materiaal nodig gehad tijdens het plaatsen? In zulke gevallen is het mogelijk bestelde producten te ruilen of retourneren. Hoe dit werkt en waar de producten aan moeten voldoen leest u hieronder. 

Retourneren

Bestelde producten kunnen binnen 14 dagen na leverdatum geretourneerd worden. Hiermee ontbindt u de aankoop en als de producten correct teruggestuurd zijn, krijgt u uw geld terug. Producten kunnen alleen geretourneerd worden als ze compleet, ongebruikt en onbeschadigd zijn. Voor zover mogelijk ontvangen we de producten ook graag in originele verpakking retour. Artikelen die speciaal op maat voor u gemaakt zijn, kunnen niet geretourneerd worden. 

Producten kunnen altijd teruggebracht worden bij onze vestiging in Barneveld. Kleinere materialen kunnen per post teruggestuurd worden. Gaat het om grotere artikelen? Deze kunnen wij uiteraard ook bij u ophalen. De kosten voor het retour sturen van producten zijn voor eigen rekening. Kiest u ervoor de producten door ons op te laten halen? Dan berekenen wij transportkosten van €175,-. Deze worden later verrekend met de bestelkosten.

Bij het retourneren van producten vragen we u altijd het retourformulier ingevuld mee te geven of sturen. Verstuurt u een retourpakket aan ons? Dan willen we u ook graag vragen deze retour 'aan te melden' via [email protected]

Als producten niet binnen 14 dagen teruggestuurd worden aan Vandentop Tuinhout is de koopovereenkomst definitief. 

Download hier het retourformulier

Ruilen

Ook is het mogelijk bestelde producten te ruilen tegen andere artikelen. Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden als hierboven vermeld.